אולי ניתקלת??

• הוסף לסימניות
מחפשת גרביים בצבע ירוק בקבוק לתינוקת קטנה,
עם קישוט חמוד / דנטל וכו'...

הייתי בכמה חנויות גרביים, ולא מצאתי בצבע.
אשמח מאד לשמוע על חנות שיש בה,
עדיף בירושלים,
גם מודיעין עילית או אלעד או בני ברק יכול לעזור.

תודה

• הוסף לסימניות
עצתי:
קני גרב מתקפלת רגילה! לכי לסדקית ותקני איזה סרט שמוצא חן בעיניך ופשוט תתפרי סביב הגרב המקופלת. (ביד- גם למי שלא מבינה כלום בתפירה)
רק יש לשים לב לתפור כשהגרב מתוחה לפחות כפי עובי הרגל ואפילו קצת יותר
(אני הלבשתי את הגרב על גליל טישיו וכך תפרתי.)

תוכלי לנסות לחנות ברחוב לבוש מרדכי בירושלים- מכף רגל עד ראש יש שם הרבה צבעים של גרביים
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אולי בסוקר, רח' שרי ישראל 6ב' בירושלים. מבחר מרהיב, מחירים הוגנים, שירות ויחס א' א'!
ו...לא, אין לי אינטרס אישי, סתם לקוחה מרוצה.

• הוסף לסימניות
אם זה טוב לך, אפשר להשיג אצלנו. (רק תרשמי מידה כדי שנבדוק לך אם נשאר)

קבצים מצורפים

• IMG-20161217-WA0007.jpg
    IMG-20161217-WA0007.jpg
    KB 115.4 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
יש בבאזר שטראוס גרביים לבנות עם פרח ירוק בקבוק.. אם זה מתאים לך - מאד יפה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלפא;n5110298:
עצתי:
קני גרב מתקפלת רגילה! לכי לסדקית ותקני איזה סרט שמוצא חן בעיניך ופשוט תתפרי סביב הגרב המקופלת. (ביד- גם למי שלא מבינה כלום בתפירה)
רק יש לשים לב לתפור כשהגרב מתוחה לפחות כפי עובי הרגל ואפילו קצת יותר
(אני הלבשתי את הגרב על גליל טישיו וכך תפרתי.)

תוכלי לנסות לחנות ברחוב לבוש מרדכי בירושלים- מכף רגל עד ראש יש שם הרבה צבעים של גרביים
בהצלחה!

לא חייב סרט, אפשר גם לקנות איזה פפיון או פרח קטן ולתפור או אפילו להדביק לגרב

• הוסף לסימניות
איפה יש חנות סדקית לקניית סרט \ פרחים באיזור רב שפע\ירמיהו??

• הוסף לסימניות
יש 0-6 אנחנו בבית וגן רחוב פרנק 1 (בכיכר הפסגה) טל 025862229

• הוסף לסימניות
עוד רעיון במקום לחפש חנות סידקית
אפשר לפרק פרחים מקישוטי שיער ולהשתמש בהם.

• הוסף לסימניות
תודה לכל המסייעות, באמת קניתי גרב כסופה פשוטה, וקניתי פונפונים ירוקים לתפור מעל.
ממליצה לכל מי שמחפשת אקססוריז מגוונים, יש חנות ברב שפע בשם RAINBOW עם שפע
פרחים \ פונפונים \ פרנזים וכו' בהמון צבעים להרכבת אקססוריז לבד, אפשר לקנות שם גם סיכות וסרטים,
אני ממש נהנתי, והמחירים לא בשמים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודוס;n5110967:
תודה לכל המסייעות, באמת קניתי גרב כסופה פשוטה, וקניתי פונפונים ירוקים לתפור מעל.
פרחים \ פונפונים \ פרנזים וכו' בהמון צבעים להרכבת אקססוריז לבד, אפשר לקנות שם גם סיכות וסרטים,

תודה על האנפורמציה!
רציתי ללכת לשם אבל הפרסומת עשתה עלי רושם יוקרתי שלא מתאים לתקציב :)
את יודעת מתי פותחים בבוקר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודוס;n5110967:

מקסים!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה