בקשה אולי קנית את השמלה הזו מקידישיק?

• הוסף לסימניות
בערב סוכות קניתי את השמלה הזו בקידי שיק. בתוכנית היה לקנות שמלה זהה נוספת מספר 8 כדי להשלים סט משפחתי (של כל בנות הדודות לאור חתונת בת דודה שתערך בס"ד היום) עקב סיפור רפואי שנפל עלי נעצרו ההכנות לחג והוקפאו והשמלה לא נקנתה.
בימים האחרונים ניסיתי לרכוש את השמלה ולהפתעתי התברר לי שהדגם הזה אזל כמעט לחלוטין! נותרה, כנראה, יחידה אחת של השמלה הזו בסניף ברחובות. לא היה מעשי עבורי להגיע לשם, הזמנתי באתר אך השמלה עדיין לא הגיעה.
אם יש כאן מישהי שרכשה את השמלה ומוכנה להשאיל לי אותה להיום בערב- רביעי- מאד מאד יעזור לי, בבני ברק.
יש לי הודעות פרטיות ואצור קשר באישי. למי שיש עיצה או עזרה מעשית
תודה ענקית למסייעות!
1761575099324.png

• הוסף לסימניות
בערב סוכות קניתי את השמלה הזו בקידי שיק. בתוכנית היה לקנות שמלה זהה נוספת מספר 8 כדי להשלים סט משפחתי (של כל בנות הדודות לאור חתונת בת דודה שתערך בס"ד היום) עקב סיפור רפואי שנפל עלי נעצרו ההכנות לחג והוקפאו והשמלה לא נקנתה.
בימים האחרונים ניסיתי לרכוש את השמלה ולהפתעתי התברר לי שהדגם הזה אזל כמעט לחלוטין! נותרה, כנראה, יחידה אחת של השמלה הזו בסניף ברחובות. לא היה מעשי עבורי להגיע לשם, הזמנתי באתר אך השמלה עדיין לא הגיעה.
אם יש כאן מישהי שרכשה את השמלה ומוכנה להשאיל לי אותה להיום בערב- רביעי- מאד מאד יעזור לי, בבני ברק.
יש לי הודעות פרטיות ואצור קשר באישי. למי שיש עיצה או עזרה מעשית
תודה ענקית למסייעות!
1761575099324.png
לא רואים את התמונה

(אין לי איך לעזור)

בהצלחה רבה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה