אולי תסבירו לי

• הוסף לסימניות
יש לכם מושג כמה עגבניות משמידים? כמה קפה שופכים לים?
אם הכל היה מוצף בחינם, המגדלים משיקולים כלכליים, לא היו מגדלים.
צלמים רוצים גם להתפרנס בכבוד.
הרחמן הוא יפרנסנו בכבוד.

• הוסף לסימניות
כמובן את יכולה לקנות אצלי את הדיסק עם כל התמונות.... אפילו 200 תמונות....

(רק תשימי לב שעל כל תמונה מעבר לחבילה תשלמי 35-40 ש"ח והיא תגיעה ערוכה)

• הוסף לסימניות
לקוחות נכבדים!
אני לא צלמת, רק נדחפת לפורום. לא מכירה באופן אישי אף אחד פה.
דעתי היא: אף אחד לא הצמיד לכם אקדח לרקה והכריח לקחת את הילד לצילומים.
כמה פעמים צעקו פה ואפילו נהיו צרודים: צילומי ילדים הם לא מצרכי יסוד. לא לחם וחלב.
לא מוצא חן המחיר, לא מוצא חן התנאים. אל תלכו.
צלמים /ות, כמה אפשר להתנצל?
תתפרנסו ברווח ובשמחה ושגם הלקוחות ירוויחו מספיק כדי להתפנק בחבילת צילום פלטינה ושלום על ישראל, אמן ואמן.

• הוסף לסימניות
אני לא הגבתי בכלל עד עכשיו על הנושאים האלו כי אני שלמה עם מה שאני לוקחת
אבל בדיוק היום התקשרה אלי לקוחה שצילמתי לפני שבוע והיא שעה מתחקרת אותי בטלפון מה אכפת לי להביא לה דיסק עם כל התמונות לא ערוכות אפילו
אני לא מתנצלת ולא מתרצת, ככה אני וזה מה שאני רוצה
אז היא ממשיכה: מה אכפת לך, מה את עושה עם התמונות אח"כ זורקת?, כן זורקת ל....... לא אגיד לאן

במחילה מכבודכם אם אתם יודעות מה סגנון הצלמת, מה המחירים שלה, מה כולל בחבילה שלקחתם, למה לעצבן אח"כ את הצלמת חצי שעה בשעת ארוחות הערב של הילדים????

• הוסף לסימניות
תסלחו לי, אני ממש חוששת להגיב אבל אני חושבת שקולות כאן לא ממש בקו.
תגידו, איזה הצדקה אתם מוצאים לכך שאנשים משלמים עשרות שקלים לתמונה אחת, ואני לא מדברת על אומנותית במיוחד. סתם עוד תמונת סטודיו יפה ומושקעת ככל שתהיה.
אז תגידו שהציוד יקר מאוד וכו' וכו' נכון הכל צודק, אני עוקבת אחרי המחירים והם גבוהים מאוד מאוד.
אבל לקוח שמשלם אלף שקל ומקבל על זה עשר תמונות, הכי עשיר שיהיה, מרגיש קצת מבזבז מדי. אז מה יקרה אם בתוך האלף שקל שהוא משלם יכלל גם דיסק עם שאר התמונות מעובדות במינומום.
אתם לא חייבות לתת, אתם יכולות בכיף לסרב ובפרט אם אמרתם מראש. אבל אל תכעסו על לקוחות שמבקשים דיסק, הם הזיעו רבע חודש וקיבלו את הכסף שהם מעבירים לכם עכשיו. (אל תצעקו עכשיו הוא לא חייב לבוא וכו)
היוקר מאמיר בהכל, אבל בתחום הצילום הוא האמיר מידי גם ביחס לשאר התחומים, ואם כבר מדברים על גרפיקה- תבררו כמה משלמים שם לגרפיקאית ממוצעת ואז תדברו.
לא באתי לא להאשים ולא לכעוס, רק להעיר את תשומת ליבכם שגם הסכום שאתם לוקחות כמוצדק הוא יקר לאנשים הקטנים מאוד, וכשהם מוכנים לשלם הם מחכים לתמורה לפי השגותיהם. אתם לא חייבים לספק להם אותה. תזכרו ת'לקוח, זה חשוב!

• הוסף לסימניות
נראה לי שגם אנחנו הגרפיקאים צריכים לחתום על עצומה של העלאת מחירים בו זמנית...:), אדרבה, הגיע הזמן שנלמד מהצלמים לעמוד על שלנו, להעריך את עבודתנו ואת ההוצאות שיש לנו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רעמית;993039:
תסלחו לי, אני ממש חוששת להגיב אבל אני חושבת שקולות כאן לא ממש בקו.
תגידו, איזה הצדקה אתם מוצאים לכך שאנשים משלמים עשרות שקלים לתמונה אחת, ואני לא מדברת על אומנותית במיוחד. סתם עוד תמונת סטודיו יפה ומושקעת ככל שתהיה.
אז תגידו שהציוד יקר מאוד וכו' וכו' נכון הכל צודק, אני עוקבת אחרי המחירים והם גבוהים מאוד מאוד.
אבל לקוח שמשלם אלף שקל ומקבל על זה עשר תמונות, הכי עשיר שיהיה, מרגיש קצת מבזבז מדי. אז מה יקרה אם בתוך האלף שקל שהוא משלם יכלל גם דיסק עם שאר התמונות מעובדות במינומום.
אתם לא חייבות לתת, אתם יכולות בכיף לסרב ובפרט אם אמרתם מראש. אבל אל תכעסו על לקוחות שמבקשים דיסק, הם הזיעו רבע חודש וקיבלו את הכסף שהם מעבירים לכם עכשיו. (אל תצעקו עכשיו הוא לא חייב לבוא וכו)
היוקר מאמיר בהכל, אבל בתחום הצילום הוא האמיר מידי גם ביחס לשאר התחומים, ואם כבר מדברים על גרפיקה- תבררו כמה משלמים שם לגרפיקאית ממוצעת ואז תדברו.
לא באתי לא להאשים ולא לכעוס, רק להעיר את תשומת ליבכם שגם הסכום שאתם לוקחות כמוצדק הוא יקר לאנשים הקטנים מאוד, וכשהם מוכנים לשלם הם מחכים לתמורה לפי השגותיהם. אתם לא חייבים לספק להם אותה. תזכרו ת'לקוח, זה חשוב!

1000 ש"ח על 10 תמונות?! תגידי,ביררת מחירים לפני שכתבת את כל ההתלהמות הזאת?
נראה שהחברה פה כותבים בלי לדעת על מה בכלל הם מדברים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;993056:
1000 ש"ח על 10 תמונות?! תגידי,ביררת מחירים לפני שכתבת את כל ההתלהמות הזאת?
נראה שהחברה פה כותבים בלי לדעת על מה בכלל הם מדברים.

קודם כל, ממש לא התלהמתי. דיברתי יפה, ולא יזיק לאף אחד לאמץ את הסגנון הזה גם.

שנית, נכון שנקבתי בסכום גבוהה מאוד (שאגב יש מי שלוקח גם סכומים כאלו) אבל אל תתפסו אותי על הקטנות. קחו את ההערה באופן כללי, המחיר באמת יקר בין כה וכה לצרכן. ולא חייבתי אף אחד רק הערתי את תשומת הלב....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;992491:
למה לעצבן אח"כ את הצלמת חצי שעה בשעת ארוחות הערב של הילדים????

ציבי בלי שום קשר לנושא (הדעה שלי ידועה..):
ממליצה בחום להחליט על שעות שבהם את לא מרימה טלפונים.

הטיפ הוא חינם ולצורך שימוש מסחרי בלבד :cool:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה