נכתב ע"י רעמית;993039:תסלחו לי, אני ממש חוששת להגיב אבל אני חושבת שקולות כאן לא ממש בקו.
תגידו, איזה הצדקה אתם מוצאים לכך שאנשים משלמים עשרות שקלים לתמונה אחת, ואני לא מדברת על אומנותית במיוחד. סתם עוד תמונת סטודיו יפה ומושקעת ככל שתהיה.
אז תגידו שהציוד יקר מאוד וכו' וכו' נכון הכל צודק, אני עוקבת אחרי המחירים והם גבוהים מאוד מאוד.
אבל לקוח שמשלם אלף שקל ומקבל על זה עשר תמונות, הכי עשיר שיהיה, מרגיש קצת מבזבז מדי. אז מה יקרה אם בתוך האלף שקל שהוא משלם יכלל גם דיסק עם שאר התמונות מעובדות במינומום.
אתם לא חייבות לתת, אתם יכולות בכיף לסרב ובפרט אם אמרתם מראש. אבל אל תכעסו על לקוחות שמבקשים דיסק, הם הזיעו רבע חודש וקיבלו את הכסף שהם מעבירים לכם עכשיו. (אל תצעקו עכשיו הוא לא חייב לבוא וכו)
היוקר מאמיר בהכל, אבל בתחום הצילום הוא האמיר מידי גם ביחס לשאר התחומים, ואם כבר מדברים על גרפיקה- תבררו כמה משלמים שם לגרפיקאית ממוצעת ואז תדברו.
לא באתי לא להאשים ולא לכעוס, רק להעיר את תשומת ליבכם שגם הסכום שאתם לוקחות כמוצדק הוא יקר לאנשים הקטנים מאוד, וכשהם מוכנים לשלם הם מחכים לתמורה לפי השגותיהם. אתם לא חייבים לספק להם אותה. תזכרו ת'לקוח, זה חשוב!
נכתב ע"י RacheliM;993056:1000 ש"ח על 10 תמונות?! תגידי,ביררת מחירים לפני שכתבת את כל ההתלהמות הזאת?
נראה שהחברה פה כותבים בלי לדעת על מה בכלל הם מדברים.
נכתב ע"י tzivi;992491:למה לעצבן אח"כ את הצלמת חצי שעה בשעת ארוחות הערב של הילדים????
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים