דרוש מידע אולם אודל בפתח תקוה ?

• הוסף לסימניות
מה הכשרות שלו ?
הוא נגיש להגעה מבני ברק ?

• הוסף לסימניות
נגיש בגישה ממש קו 1 ועוד קווים מז'בוטינסקי עד שם נסיעה קצרה..
בבסיס זכור לי שהוא כשרות רבנות פ"ת אולי אפשר להביא הכשר אחר

• הוסף לסימניות
אני לא זוכר איזה הכשר הוא במקור, אבל הייתי שם פעם בחתונה דתית שחלק מהמוזמנים היו חרדים, והביאו למי שביקש מנות בכשרות לנדא/בד"ץ ירושלים.

• הוסף לסימניות
אני לא זוכר איזה הכשר הוא במקור, אבל הייתי שם פעם בחתונה דתית שחלק מהמוזמנים היו חרדים, והביאו למי שביקש מנות בכשרות לנדא/בד"ץ ירושלים.
לפי מוזמנים ??! איך אפשר לסמוך שזה באמת בכשרות הזו ?? על מי סומכים, על המלצר ?

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו שם
בהכשר הרב מחפוד, בשרים רובין.
אבא שלי הביא משגיח כשרות פרטי למקום
היה מטורף

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כן. מבני ברק אנשים אמרו שהיה להם ישיר.
מירושלים עשינו הסעה
מי שמכבד- מגיע בכל מקרה

• הוסף לסימניות
הוא נגיש גם לכאלו שמגיעים מחוץ לעיר עם אוטובוס עד בני ברק ?
נגיש מאד.
אם נכנסים לבני ברק אפשר לקחת קו 92 עד לשם.
אם לא נכנסים לבני ברק - מסתבר שיש דרכים קצרות יותר, רק תלוי מאיפה בדיוק מגיעים.

• הוסף לסימניות
הייתי שם בחתונה והאוכל היה בהכשר אחר, לא רבנות.
כנראה שהם נותנים להביא קייטרינג חיצוני, ממליצה לברר מולם.

• הוסף לסימניות
ויש את הרכבת החדשה מב"ב תחנה אחת ונמצאים שם פחות מ5 דקות עברנו בין החתונה למרכז ב"ב

• הוסף לסימניות
לדעתי לא נוח שם ההפרדה (הדרך לעזרת נשים היא רק במסדרון צר שתחום ע"י וילון)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה