מידע שימושי אולם בב"ב לשבע ברכות של 25 איש

• הוסף לסימניות
אנחנו מחפשים לערוך שבע ברכות קטן של כ-25 איש בבני ברק, בשביל זה אנחנו צריכים אולם קטנצ'יק במחיר זול כמו לדוגמא עזרת נשים של בית כנסת או כתה של ת"ת או בי"ס, או לחילופין מסעדה זולה שאפשר לעשות שם גם אירוע קטן. (לא קינג דייויד או ציפורי שהם ברמה ויקרים) (אלא דומה לקוריץ בירושלים למי שמכיר).

לא רוצים חינם כמו איצקוביץ או אנגלנדר (החתן והכלה שלנו לא מרגישים בנוח באולם חינם גם אם הוא יפה, לעומת זאת במשהו זול הם ירגישו נעים גם אם הוא לא מפואר).

תודה תודה ממש ממש גדולה לכל מי העונים.

• הוסף לסימניות
.תוקן ולכן אני משנה.

• הוסף לסימניות
מה קרה לגודל פונט?
למה חינם שווה חינם? סימן שאף פעם לא היית שם מנסיון עם איצקוביץ... אנשים עם לב זהב מקום מאובזר היטב. נראה טוב וכו'. בכל מקרה יש כאן לאחרונה קובץ של אולמות קטנים תנסו לחפש.
ואם מישהו יודע איך משיגים את אנגלנדר חוץ הטלפון שהופיע בקובץ/בספר טלפונים אנחנו כמה ימים מנסים בכל שעות היממה.
תודה.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון רצוי להקטין את הפונט, זה נראה קצת מפחיד ולא ממש מזמין לעזור לכם:(
ולא יפה ככה להשמיץ, אנגלנדר מדהימים, בסה"כ אנשים שעושים חסד אמיתי ונותנים חינם אולם מצוין, נקי ונח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דקלים;1485262:
לדוגמא עזרת נשים של בית כנסת או כתה של ת"ת או בי"ס,

כתה בבי"ס שווה יותר מהאולם של ענגלנדר ???
ידוע לי על מקום שמתאים ל50 איש, נראה כמו עזרת נשים של בית כנסת, אבל הבעיה שזה בחינם וזה כנראה לא שווה...

בהזדמנות זו כדי שהשאלות האלו לא יחזרו על עצמם כל הזמן, כ"א מוזמן/נת לעדכן את רשימת האולמות,
מס' הטל' של איצקוביץ עדיין לא מופיע שם, למי שיש שיעדכן בבקשה
את ענגלנדר צריך לנסות שוב ושוב, לפני כשבועיים הם ענו לי בשעות הצהרים

• הוסף לסימניות
סליחה לא הובנתי כראוי

סליחה לא הובנתי כראוי, אני לא מתכוון חינם שווה חינם על השירות והיופי וכדו' אני לא מכיר כלל את המקומות הנ"ל, כוונתי היתה שבחינם אתה מרגיש לא נעים, וגם לא יכול לדרוש כל מיני דברים כגון שעה מוקדמת, אתה לא יודע מתי להתקשר ומתי לא, וכו' וכו' בקיצור התכוונתי שלי אישית חינם לא נוח, מעצבן ומרגיש סוג של נזקק, אז א' סליחה מהם ומכל מי שנפגע, ב' אם אחרים חושבים אחרת ממני יתכן שאני מייצג דעת מיעוט, אבל זה ענין של הרגשה.

בתקוה שהובנתי כעת יותר מדויק.

דרך אגב לא חלמתי שככה יפרשו את כוונתי אחרת הייתי מסביר את עצמי.

• הוסף לסימניות
יש את משפחת הירש ברחוב חזון איש 54. היא עושה אירועים קטנים בבית שלה.יש לה סלון ענק ואוכל מדהים. מומלץ מאד מאד!!! מס, טלפון: 5704576

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rifki;1486707:
יש את משפחת הירש ברחוב חזון איש 54. היא עושה אירועים קטנים בבית שלה.יש לה סלון ענק ואוכל מדהים. מומלץ מאד מאד!!! מס, טלפון: 5704576

בתשלום? אנחנו ממש מחפשים לסעודת הודיה
אנגלנדר עד פסח מלא.

• הוסף לסימניות
היא לקחת 350ש על המקום ובערך?? 60ש למנה. עשינו אצלה כמה פעמים והיינו מאד מאד מרוצים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה