מידע שימושי אולם למכירות בית שמש

• הוסף לסימניות
אשמח לשם של אולם, מרכזי, גדול ועם גישה נוחה למכירות
תודה

• הוסף לסימניות
יש הרבה אולמות
באיזה אזור את צריכה?
קריה, רמה א, ב, ג?

• הוסף לסימניות
רמה ב - אסטרייכר, בעלזא
קריה - מנוחה ושמחה, עטרת נחום, שערי תורה

איזה אזור את צריכה?

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה
מחפש אולם קטן (או חנות ריקה) ברמה ד בבית שמש לצורך מכירה חד פעמית
לא צריך כלום באולם ( אולם עדיף מקום עם מיזוג) וחובה מקום שאפשר להכניס משטחים (דלת גדולה מספיק ו גישה מהרחוב)
שמח אם תעלו פה הצעות או שתשלחו מייל zplatinumwolf גימייל

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה
מחפש אולם קטן (או חנות ריקה) ברמה ד בבית שמש לצורך מכירה חד פעמית
לא צריך כלום באולם ( אולם עדיף מקום עם מיזוג) וחובה מקום שאפשר להכניס משטחים (דלת גדולה מספיק ו גישה מהרחוב)
שמח אם תעלו פה הצעות או שתשלחו מייל zplatinumwolf גימייל
יש איזשהו אולם חדש ברחוב אביי
אנסה לברר לכם את המספר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
054-844-4279
תבדקו אם יש להם את התנאים שרציתם.

רואה שיש אולם נוסף בשם 'ויולה'. אין לי מושג איפה ממוקם
052-717-8910
@פ. גינזבורג
יש לך אולי דרך להשיג לי טלפון של אולם שערי תורה או אולם אחר מרכזי שעושים בו מכירות לפני חגים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@פ. גינזבורג
יש לך אולי דרך להשיג לי טלפון של אולם שערי תורה או אולם אחר מרכזי שעושים בו מכירות לפני חגים?

אין לי את שערי תורה, אבל באיזה אזור אתם מחפשים.
אני אבדוק מה כן יש לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה