דרוש מידע אולם של גור ברחוב מלצר בבני ברק

• הוסף לסימניות
איך השירות והאוכל שם?
מעולה!
האוכל פשוט וטרי (השניצלים הגיעו ישירות מהמחבת)
יש את הדברים שהם מכינים קודם בכמויות, כמו סלטים וקוגל.
השירות גם היה מעולה. תמיד היא עוד מישהו חוץ מהמלצרים שדאג למה שהיה צריך.
החיסרון בעיני זה זה ששתי האולמות הם אחד מול השני, אותה נטילת ידיים. סוג של ערבוב כזה...

• הוסף לסימניות
מעולה!
האוכל פשוט וטרי (השניצלים הגיעו ישירות מהמחבת)
יש את הדברים שהם מכינים קודם בכמויות, כמו סלטים וקוגל.
השירות גם היה מעולה. תמיד היא עוד מישהו חוץ מהמלצרים שדאג למה שהיה צריך.
החיסרון בעיני זה זה ששתי האולמות הם אחד מול השני, אותה נטילת ידיים. סוג של ערבוב כזה...
כנל כל משפט
אירוע לפני שנה
ש.ב. ביום חול

• הוסף לסימניות
השבוע הייתי בברית, היה נקי ואסטתי (לא הייתי בסעודה)
המקום זכור לי מלפני שנים כמלוכלך ולא נעים. הופתעתי מאוד לטובה.
זה היה ארוע בצהרים, כך שאין לי מושג מה קורה בלילה.

• הוסף לסימניות
שלום רב ! אני רוצה לעשות שם ברית בשבוע הבא מישהו יודע מה המצב שם היום מבחינת האוכל הנקיון תאורה והנראות של האולם תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה