- הוסף לסימניות
מישהו?ואם כבר בענין בר מצוה
אשמח להמלצות על קייטינג גלודקנופף
והאם האוכל שלהם הוא גם פיקנטי- מזרחי או רק סגנון אשכנזי?
תודה
פשוט מתלבטת אם לסגור איתם
מישהו?ואם כבר בענין בר מצוה
אשמח להמלצות על קייטינג גלודקנופף
והאם האוכל שלהם הוא גם פיקנטי- מזרחי או רק סגנון אשכנזי?
תודה
עדיין קיים?הכתר ברחוב וילקומירר מאד יפה.
יש אולם חדש שעומד להפתח בשכונת אור החיים
אם מעניין אפשר לפנות ואתן פרטים.
בכיףאשמח לפרטים על האולם
מה זה האולם הזה?יש אולם חדש שעומד להפתח בשכונת אור החיים
אם מעניין אפשר לפנות ואתן פרטים.
מה זה האולם הזה?
הוא כבר נפתח?
לא ידוע לי שיש סוכהיש אולם עם סוכה?
אכן אולם אור מרדכי,מה זה האולם הזה?
הוא כבר נפתח?
אכן אולם אור מרדכי,
עשינו שם בר מצווה
אם תרצו יתכן שיש לי תמונות של האולם וגם טלפון,
מומלץ מאד!![]()
יש לך פרטים יותר מדויקים?יש את בית התבשיל
1400 ש"ח
ללא קייטרינג
כמו מה ?יש לך פרטים יותר מדויקים?
כתובת, למי צריך לפנות.כמו מה ?
על אותו מקוםכתובת, למי צריך לפנות.
יש אולם היכל דוד שע"י בית התבשיל והם דורשים קייטרינג של הרב לנדא. האולם הזה מושלם לי מכל הבחינות אבל אני רוצה להכין לבד מטעמי חיסכון הם לא מוכנים. אני רוצה לברר אם אנחנו מדברות על אותו מקום או שיש לך משהו אחר להציע.
לא, בדקתי עכשו.על אותו מקום
אפשר טלפון?אולם עטרת ברחוב עזרא פינת נחמיה. מדהים!
כולל אוכל בכשרות הבדץ ירושלים.
058-6580038אפשר טלפון?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים