אולמות

• הוסף לסימניות
משהו מכיר את האולם "גני אורנית" במושב אורה?
ידוע לכם על עוד אולמות קרובים לירושלים במחיר סביר?
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
יש במודיעין עילית - קרית ספר - אולם חדש עם גן אירועים מאד מאד מפואר ויפה במחירים סטנדרטיים. נקרא "גן הדסים". אין לי כרגע טלפון שלהם. מאוחר יותר יהיה לי.

• הוסף לסימניות
"גן הדסים" באמת פעיל?
הבנתי שהיו להם בעיות תפעול מבחינה ביורוקרטית.

• הוסף לסימניות
וואו. סגרנו שם חתונה באב בעז"ה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קול-התור;562225:
וואו. סגרנו שם חתונה באב בעז"ה.
תבררו טוב את הנושא.

• הוסף לסימניות
במוש ב אורה יש אולם מאוד יפה, אני לא יודעת את שמו אבל מאוד נהנינו מכמה חתונות שם.

• הוסף לסימניות
כן אני אישית מכיר את כליל מלכות אולם מעל בר-כל רגיל ברמה של ארמונות -חן

• הוסף לסימניות
גן הדסים מפרסמים חזק, לא יודעת לגבי בעיות אם יש או אין, הטל' שלהם: 08-9477857

• הוסף לסימניות
היום ראיתי פרסומת של "גן הדסים" אחרי שהרבה זמן הם לא פרסמו, יכול להיות שהם התגברו על הבעיות שלהם.
אז כמו שאומרים- צריך בדיקה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרגרינה;562618:
מכירים את כליל מלכות בבני ברק?

זה האולם החדש של "היכלי מלכות" .
האוכל שם הוא מאותו המטבח!

• הוסף לסימניות
הייתי בחתונה בכליל מלכות. מקום נאה ביותר:עיצוב מוקפד ואלגנטי, אורות וברקים, וילונות ופרחים, וכסא כלה מעניין בעיצובו. אוכל טעים ורבגוני וברמה מעל סטנדרט בסיסי. (אולי תלוי במזמינים?) בר ערוך יפה ביותר,את תוכנו האכיל הייתי מציינת כ"בסדר".

• הוסף לסימניות
כליל מלכות עם תקרה נמוכה. זה מעצבן לפעמים.

• הוסף לסימניות
למשהו יש תמונות משם שיכול לשלוח לי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה