אתה גר ליד ?תבוא לבקר...
לא....אתה גר ליד ?
כן... עם התחבורה הכושלת שם, באמת הכל קרוב...לא....
אבל זה עיר קטנה הכל קרוב.
רק אם תיתן לו הדרכה מדויקת כולל מפה...תבוא לבקר...
340.מירושלים איזה קו מגיע הכי קרוב ?
אני גם צריכה להגיע לשם היום ולרדת בכניסה וללכת ברגל נראה לי לא מעשי ביום גשום כי זה ללכת לפחות 5 דקותמקפיצה,
אני אשמח לשמוע איך מגיעים מירושלים לאולמי בריליאנט-
האם טוב לי כל אוטובוס למודיעין עילית? אם כן איזה קווים מגיעים?
ואיפה לרדת?
תודה
אפשר לקחת קו 340 ולרדת תחנה אחת אחרי הכניסה.אני גם צריכה להגיע לשם היום ולרדת בכניסה וללכת ברגל נראה לי לא מעשי ביום גשום כי זה ללכת לפחות 5 דקות
ליד הגינה?אפשר לקחת קו 340 ולרדת תחנה אחת אחרי הכניסה.
שום קו פנימי לא מגיע לרחוב של האולם, כך שבכל מקרה תצטרכי ללכת טיפה ברגל.
זה ממש שלוש ארבע דקות הליכה.
נסיעה באוטובוס פנימי תיקח הרבה זמן וסיבובים מרגיזים, ותקצר את ההליכה מארבע דקות לשתי דקות....
????????ליד הגינה?
תודהאפשר לקחת קו 340 ולרדת תחנה אחת אחרי הכניסה.
שום קו פנימי לא מגיע לרחוב של האולם, כך שבכל מקרה תצטרכי ללכת טיפה ברגל.
זה ממש שלוש ארבע דקות הליכה.
נסיעה באוטובוס פנימי תיקח הרבה זמן וסיבובים מרגיזים, ותקצר את ההליכה מארבע דקות לשתי דקות....
אם יורדים בכניסה, כל הקווים אותו דבר.תודה
קוים אחרים שמגיעים למודיעין עילית -
לא טוב ליסוע איתם עד הכניסה לעיר?
כמה זמן משוער נסיעה מירושלים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים