אולפן ירוק מקצועי - מה העלויות?

• הוסף לסימניות
מתלבטת האם להשקיע בציוד אולפן ירוק.
אשמח לשמוע מה הצורך, האם יש מספיק או שכמה שיש יצטרכו עוד.
(יצא לי כמה פעמים שהייתי צריכה ולא מצאתי מישהי זמינה, כולן היו תפוסות...)

וגם לגבי האיכות - באיזו רמה כדאי להשקיע?
האם ללכת על רמה בסיסית או שזו טעות להתחיל ככה וכדאי מלכתחילה להשקיע ברמה גבוהה?
מה בערך העלויות של ציוד כזה?
עלויות של המסך עצמו וכן של התאורות.
אם אני חושבת להתחיל בבית - זה מוריד את האיכות בעיני הלקוחות?

כל תשובה תועיל ותקדם אותי,
טיפים ועצות נוספות יתקבלו בברכה.
תודה מראש!!!

• הוסף לסימניות
מה קורה? הפורום יצא לחופשה? :)
אשמח לתשובות לשאלות הנ"ל, וכן לקבל המלצות לחנויות אמינות שאפשר לרכוש בהן ציוד מקצועי.

ושאלה לעורכות הוידאו - מה אתן מצפות כשאתן מגיעות לצילומים באולפן ירוק?
איזה ציוד חוץ מרקע ירוק ותאורות?

• הוסף לסימניות

ושאלה לעורכות הוידאו - מה אתן מצפות כשאתן מגיעות לצילומים באולפן ירוק?
איזה ציוד חוץ מרקע ירוק ותאורות?[/QUOTE]

הרבה הצלחה!

אני הייתי מצפה לאביזרים ירוקים...

• הוסף לסימניות
קודם כל צילום מקצועי. זה אומר שצלמת שיודעת ומבינה שצילום באולפן ירוק זה לא צילום רגיל.
וצילום מקצועי ברמה של אליפות שהוכיחה את עצמה. מצלמה קולנועית ברמה, עם עדשות.
מרחב ענק שמאפשר ביצועים מורכבים.
תאורה מכוונת סופר בצורה מקצועית, אחרת כפרת עוונות על העריכה.
צלמת שמבינה מה מדברים אתה בסצנות מורכבות ומסוגלת להיות עקשנית בשעת הביצוע, כדי שאחר כך, החומר יתאים בול למקום בו הוא אמור להשתלב.
כל האביזרים הירוקים החשובים לתנועה וישיבה.ש
יש עוד רשימה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אידאה;n5047580:
יש עוד רשימה...

תודה על הפרוט!
אשמח לעוד...

למה את חושבת שבאולפן ירוק דרושות מס' עדשות?
מהבחינה הזאת דוקא דרוש צילום סטטי, והכי סטטי שאפשר.

• הוסף לסימניות
לאחרונה שאלתי את חברת מעגל סגור בפ"ת ואצלם עולה מסך ירוק מקצועי בלי סטנד... בגודל 4*3 350 ש"ח לפני מע"מ.. למי שהתעניין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה