אולפן ללא מחשב

• הוסף לסימניות
באופן תיאורטי אפשר לבנות פלייבק בתוך אורגן ואם יש חיבור למיקרופון אז אחרי שהפלייבק מוכן - להקליט שירה, אבל לכאורה לא יהיה אפשר לערוך את הסאונד של השירה..

• הוסף לסימניות
לדוגמה בקורג pa4 אפשר לבנות פלייבק ואז להקליט הכל בלייב בהקלטת mp3 ואז זה לא מקליט בערוצים
מה שכן, מן הבתם אפשר מראש לכוון את הסאונד של המיקרופון שיישמע איך שרוצים וגם את האפקטים ואז להקליט כשמה ששומעים תוך כדי זה בעצם מה שיישמע אח"כ..
זה מה שאני מכיר, אולי יש עוד שיטות
ובטח אפשר אותו דבר גם בpa3

• הוסף לסימניות
גם אם תמצא משהו זה יהיה לך מאוד מסורבל, קשה לי להאמין שזה יהיה יותר נוח ממחשב.
מה אתה רוצה להרויח? כסף, נוחיות, או שאתה לא רוצה מחשב בכלל [לדוגמא: אתה בישיבה...]?

• הוסף לסימניות
תודה על העדכון!!! אגב יש לך מושג על חברות ודגמים מומלצים ?! אני אישית ראיתי עכשיו את הדגם של ימאה מוטיף XF6 זה נראה משהו שמשלב אורגנית ומיקסר ביחד מישהו מכיר את זה?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תודה על העדכון!!! אגב יש לך מושג על חברות ודגמים מומלצים ?! אני אישית ראיתי עכשיו את הדגם של ימאה מוטיף XF6 זה נראה משהו שמשלב אורגנית ומיקסר ביחד מישהו מכיר את זה?
היה לי לפני 10 שנים בערך מוטיף, מסורבל כמו שאמרתי, אבל אני מאמין שהיום זה כבר יותר משוכלל.
תבדוק אם אפשר לערוך הקלטות שירה ואיך, זה נראה לי דבר חשוב מאוד.

• הוסף לסימניות
באופן תיאורטי אפשר לבנות פלייבק בתוך אורגן ואם יש חיבור למיקרופון אז אחרי שהפלייבק מוכן - להקליט שירה, אבל לכאורה לא יהיה אפשר לערוך את הסאונד של השירה..
ככה אני עושה בונה פלייבקים באורגן :rolleyes:

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות,אבל מה ההבדל בין אורגנית לסינטיסייזרים?ומה יש לרולנד להציע?
אני חושב שאורגנית זה עם מקצבים וכו' סינטיסייזר זה כלי שמייצרים איתו צלילים שונים אבל אין בו את כל האפשרויות של אורגן, אלא הוא מנגן צליל וזהו.

• הוסף לסימניות
בעיקרון אומרים שסינטיסייזר זה עולם..
קניתי ממישהו סינטי של רולנד רק בשביל הפסנתר, כי הוא קלידים שקולים והצליל מדהים, יש לו עוד כלים חיים מאוד יפים, והוא כבד כמו לא יודע מה..
אבל זה בקטנה לעומת מה שאפשר ךיצור בתוכו ואין לי מושג כל כך איך
אבל אפשר ליצור בתוכו נגינה שלמה של כלים יפים שמנגנים בצורה חיה ומאוד יפה
ויש אפשרות להקליט ממש כמדומני, ערוצים ומידי, נראה לי אפשר לבנות רמיקסים של מוזיקה אלקטרונית, אבל בעצם אפשר להשתמש בכלים החיים ולבנות מוזיקה חיה

רק שזה לא בטוח שהכי פשוט, אבל לדעתי אפשר ואפשר
ברולנד חושבני שהכי מומלץ זה הסדרת fa החדשה ששם הכל מעודכן וחדש יותר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה