דרוש מידע אופטיקה בירושלים

• הוסף לסימניות
אשמח להמלצה מניסיון על אופטיקה טובה בירושלים.
אני מחפשת דיוק בבדיקת הראיה ומחירים טובים.
אודה לעזרתכם

• הוסף לסימניות
מאוד ממליצה על אופטיקה 109
המחירים זולים וזה נותן הרגשה קצת פחות מקצועית (לי, בכל אופן)
אבל זה ממש ההיפך
אני קונה שם כבר כמה שנים וכולם שואלים אותי מאיפה המשקפיים שלי...
הייתי שם לאחרונה בסניף בגאולה והיתה שם אופטמטריסטית מומחית ממש!

• הוסף לסימניות
כי יש להם גם אותם מסגרות שאפשר למצוא במקומות יותר זולים

• הוסף לסימניות
רק עינית.
אומנם המשקפיים יקרות מאוד אבל מחזיקות שנים(!), הקולקציה תמיד עדכנית, השירות טוב מאוד והאופטמטריסטים מומחים.
הייתי בכמה אופטיקות בירושלים ולא יצאתי מרוצה.
מניסיון, עדיף לקנות זוג טוב במחיר גבוה ולהיות איתו שנתיים מאשר לקנות כמה זוגות בשנה ולהתבייש בשירות שקיבלת...

מבחינת החברות של המסגרות הם מביאים את החברות המובילות לדוג' GAAD. ההבדל הוא באיכות של העדשות.

• הוסף לסימניות
ויסתא
שירות *****
איכות *****
אמינות *****
מחיר***
מנסיון - חזרתי אליו יום אחרי פורים שהעדשה [הכי איכותית] קיבלה בועה, החליף במקום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה