אופניים ליד המים...

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• IMG_7816A.jpg
    IMG_7816A.jpg
    KB 102.8 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
מקסים!!

• הוסף לסימניות
יפה, כדאי לחתוך קצת מימין

• הוסף לסימניות
לא מבין בצילום,
אבל איפה הים זה נראה משהו מוזרררררר

• הוסף לסימניות
זה ברידינג . למה מוזר ?
פשוט מושלם!

• הוסף לסימניות
תמונה יפה. אפשר נתונים?

כדאי לך לחדד אותה. ולהבא לעבוד לפי כלל השלישים. כלומר שמים שיתפסו רק שליש העליון של התמונה. או שני שליש אבל לא חצי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראובן 10;2068337:
תמונה יפה. אפשר נתונים?

כדאי לך לחדד אותה. ולהבא לעבוד לפי כלל השלישים. כלומר שמים שיתפסו רק שליש העליון של התמונה. או שני שליש אבל לא חצי.

התמונה צולמה בקומפקטית sx520, גם התמונות שבאשכול השני, אני לא מתעסק
בצילום כמקצוע, למרות שאני מצלם המון, כיום אני בעיקר בעיצוב גרפי,
והמצלמה הנ"ל מספיקה לי. אין כאן המלצה על הדגם הזה, בשביל זה יש את המומחים
כאן... (ואם הייתי קונה היום, נראה לי זה היה אחרת....)

את כל הנתונים ניתן לראות כשמורידים את התמונה למחשב במאפיניים (כמובן
כל הזכויות שמורות!!, לאלו שלא יודעים...)

השמים תופסים יותר מחצי.. מבחינת זה בעיני זה היה נראה בסדר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצחק212;2068347:
השמים תופסים יותר מחצי.. מבחינת זה בעיני זה היה נראה בסדר

יותר מחצי זה עוד לא שני שליש. תנסה לבחון תמונה שהרקע שלה מחולק לשניים והחלק העליון הוא בדיוק שני שליש. תנסה להבחין ביופי של זה.
ברור שהתמונה שלך היא בסדר. אבל למה שלא תנסה להגיע ליותר מכך. לפרפקט. לסופר מקצועי..
מה שלא יהיה אתה מצלם יפה מאוד. כאן אנחנו נכנסים לדקויות. מאחל לך המון הצלחה!!

• הוסף לסימניות
כמו שאני אומר תמיד, חוק השלישים, מרכוז וכ', אלו לא חוקי ברזל! :)

• הוסף לסימניות
תמונה יפה!
הייתי קורפ קצת מימין ומוותר על הילדים (?) שנמצאים שם
תמונה מעניינת עם תאורה נכונה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה