נכתב ע"י עט הדר;2494023:אפשר למצוא איזה מושב /כפר קרוב
שתושביו לא נמנים על הציבור החרדי
נכתב ע"י שריתיש;2494214:הכי טוב זה מכון כושר עם אופני כושר או חדר ספינינג
סגור
ממוזג
יעודי
נפרד
ולא חוסם את הבית
נכתב ע"י GRN;2499338:הרבה יותר לא צנוע לנסוע באוטובוס עמוס...
נכתב ע"י GRN;2499338:הרבה יותר לא צנוע לנסוע באוטובוס עמוס...
נכתב ע"י שטייגעניסט;2499345:מה זה סותר? אני לא הייתי רוכבת על אופנים ולא נוסעת באוטובוס עמוס אא''כ זה צורך גדול
לכאורה אם יש 2 אפשרויות: לנסוע באוטובוס עמוס או לרכב על אופניים, עדיפה האפשרות השנייה.נכתב ע"י שטייגעניסט;2499345:מה זה סותר? אני לא הייתי רוכבת על אופנים ולא נוסעת באוטובוס עמוס אא''כ זה צורך גדול
נכתב ע"י בת שבע פ;2499355:תודה.
מה יש שם?
מסלול?
מקום שקט?
אני חושבת שלא.נכתב ע"י GRN;2499358:לכאורה אם יש 2 אפשרויות: לנסוע באוטובוס עמוס או לרכב על אופניים, עדיפה האפשרות השנייה.
ולפותחת האשכול: זה לא הסטת הנושא, זה הנושא בעצמו.
נכתב ע"י בת שבע פ;2499355:תודה.
מה יש שם?
מסלול?
מקום שקט?[/
ממתחם התחנה-שביל ארוך ולא מידי שקט-רוכבים שם באופניים-ולכן לא מסתכלים מי עוד רוכב,
ליד מלחה-שביל חצץ בשם עין לבן-מקום שקט אבל לא בלילה-חשוך, ובסופו מעיין נחמד
נכתב ע"י מוריהלי;2499370:נכתב ע"י בת שבע פ;2499355:תודה.
מה יש שם?
מסלול?
מקום שקט?[/
ממתחם התחנה-שביל ארוך ולא מידי שקט-רוכבים שם באופניים-ולכן לא מסתכלים מי עוד רוכב,
ליד מלחה-שביל חצץ בשם עין לבן-מקום שקט אבל לא בלילה-חשוך, ובסופו מעיין נחמד
תודה!
יש לך פרטים נוספים על המסלול השני?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים