בקשה אופניים

• הוסף לסימניות
מעונינים לקנות אופניים 20 אינצ'
יד שניה במצב מעולה
בירושלים

• הוסף לסימניות
יש לי אופנים מעולות מחברה מצוינת
נקנו אצל יצחק אופניים הישן והמוכר באמינותו (ממא"ש בירושלים בעבר)
האופנים כמעט ולא היו בשימוש נראות מצוין והמעלה היא שהן מהדגמים עוד לפני שהיה את כל היבוא מסין וכדומה כך שהאיכות שלהם היא מעולה ואין היום כאלו בשוק בכלל
תוכלי ליצור קשר באישי

• הוסף לסימניות
אין אפשרות לפנות באישי,
אפשר להשאיר מספר טלפון?

• הוסף לסימניות
שינו את הכללים אז אין לי מושג
איך פונים באישי
אם תרצי תרצי תוכלי לכתוב כאן טלפון שאוכל ליצור איתך קשר

• הוסף לסימניות
לי יש בבני ברק

• תודה
Reactions: DMI
  • הוסף לסימניות
יש לי עדין את האופניים הן אופנים מעולות מחברה מצוינת
נקנו אצל יצחק אופניים הישן והמוכר באמינותו (ממא"ש בירושלים בעבר)
האופנים כמעט ולא היו בשימוש נראות מצוין והמעלה היא שהן מהדגמים עוד לפני שהיה את כל היבוא מסין וכדומה כך שהאיכות שלהם היא מעולה ואין היום כאלו בשוק בכלל
תוכלי ליצור קשר במיל : 5714115dאין לכתוב כתובת מייל (@ במקום#)

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול

מחפשת לקנות אופני הילוכים יד 2 במצב טוב בבני ברק

תודה רבה

• הוסף לסימניות
האופניים הן אופני הילוכים מעולות מחברה מצוינת כמו שכתבתי למעלה...
וכמעט ולא היו בשימוש נראות מצוין הם נקנו ב- 1,600 ש"ח
אני מוכרת בחצי מחיר - מחיר מציאה !!!!
(רק בגלל שצריך להחליף פנימית לאחד הגלגלים)
תוכלי ליצור איתי קשר גם בטל' 02-5714115/052-7657144

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה