- הוסף לסימניות
האם יש אופציה שמי ששולח לי מיילים gmail יכול לראות מתי קראתי את המיילים שלו?
תודה
תודה
נערך לאחרונה ב:
תודה,כן. יש תוסף בשם מייל טראק. משהו כזה.
כשאת קוראת את המייל הוא רואה V תכלת. (דומה לוואטסאפ)
1. כן. בתחתית ההודעה רואים . (אין לי מישהו עם תוסף כזה כך שלא יכולה לצרף צילום מסך.תודה,
1.יש לי אפשרות לראות אם יש לו את התוסף הנל?
2. איך מתקינים אותו?
תודה רבה רבה1. כן. בתחתית ההודעה רואים . (אין לי מישהו עם תוסף כזה כך שלא יכולה לצרף צילום מסך.
2. מפה- https://softwares.center/mailtrack/
יש לציין שהעובדה שאין בסוף ההודעה את החתימה לא מוכיחה שאין מעקב על המיילתודה רבה רבה
עזרת לי מאדדדד![]()
אז תגדירי שלא רואה תמונות,לי מאד מפריע ששולחים לי מייל עם התוסף הזה.
מרגיש לי חדירה לפרטיות.
תוכלי לפרט?אז תגדירי שלא רואה תמונות,
ואז הוא לא מקבל מידע האם קראת או לא
רעיון שעלה באחד האשכולות וכאן, ומאד עזר לי.
לפי מה שהבנתי כאן,תוכלי לפרט?
יכול להיות גם מעקב בלי חתימה? באיזה אופן?יש לציין שהעובדה שאין בסוף ההודעה את החתימה לא מוכיחה שאין מעקב על המייל
מה שכן למיילטראק יש סימון (נקודה) על מיילים עם מעקב.
איך מגדירים שלא רואים תמונות?אז תגדירי שלא רואה תמונות,
ואז הוא לא מקבל מידע האם קראת או לא
רעיון שעלה באחד האשכולות וכאן, ומאד עזר לי.
בגלגל הגדרותאיך מגדירים שלא רואים תמונות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים