אוקי ננתם לי אומץ להמשיך...

• הוסף לסימניות
השילוב של מלך האריות כל כך טוב, התסריט חד וברור. פשוט משולם.

• הוסף לסימניות
עבודה מעולה, נקיה ומקצועית.
היה לי ברור שזה טמפליט, עד שאמרו שזה לא.
כל הכבוד!!!

• הוסף לסימניות
מדהים!
נקי, מקצועי, מתוזמן היטב, אחד הקטעים הטובים שראיתי!!!!!
פשוט מעולה!

נכתב ע"י פופקו;1067446:
המיוחד בזה שזה לא טמפלט... כל הכבוד.
נכתב ע"י mishehoo;1068028:
עבודה מעולה, נקיה ומקצועית.
היה לי ברור שזה טמפליט, עד שאמרו שזה לא.
כל הכבוד!!!

החלק של האלבום דווקא כן עשה לי רושם של טמפלט, ולו בגלל הדפדוף - השגוי - משמאל לימין...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בלון;1069768:
מדהים!
נקי, מקצועי, מתוזמן היטב, אחד הקטעים הטובים שראיתי!!!!!
פשוט מעולה!

החלק של האלבום דווקא כן עשה לי רושם של טמפלט, ולו בגלל הדפדוף - השגוי - משמאל לימין...

באמת האלבום הוא טמפלט קנוי... ככה נודע לי...:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;1069787:
באמת האלבום הוא טמפלט קנוי... ככה נודע לי...:)

וכמובן שזה לא מוריד כלום מההערכה.
במקרים של חוסר תקציב/זמן, צריך לדעת להשתמש גם בדברים מוכנים, כמובן בטוב טעם, ובשילוב עדין.
יפהפה!

• הוסף לסימניות
העלו והצליחו

מ ש א י ר טעם של עוד...

• הוסף לסימניות
כן החלק של האלבום הוא קנוי מסיבה פשוטה...
לא היה ז-מ-ן...........

• הוסף לסימניות
מאוד מאוד נהנתי מהקליפ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה