אורגן יד שניה psr295 מומלץ למתחילים?

• הוסף לסימניות
שלום לכולם, תודה מראש על העזרה.

ביתי בת 11 התחילה ללמוד נגינה על אורגן, לא יודע אם תתחבר בינתיים הולך די טוב.
כמובן שלצורך תרגול צריך לקנות אורגנית, לא רוצה להשקיע יותר מדי כי רוצה קודם לראות כמה היא מתחברת וכו'.

ראיתי ביד 2 אורגן ימאהה PSR295 זה כבר יד שלישית, קליד אחד בדיליי (מגיב באיחור) לטענתה זה קליד צדדי שאין בו הרבה שימוש.

היא רוצה 450 ש"ח וזה כולל מעמד לאורגן + מחזיק תווים.

זה שווה?
אם לא, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על משהו טוב, פשוט ואיכותי שמתאים ללימוד התחלתי.

תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
נראה סביר, יחסית למחיר, לא מכיר את הדגם אישית אבל מהמראה החיצוני הוא נראה סבבה
הכל תלוי לכמה זמן והתקדמות אתה רוצה שזה ישמש אותה, יש אולי אורגנים יותר טובים בכמה מאות שקלים יותר אבל שינוי משמעותי כמו הוספת מקצבים לא בטוח שיש בדגמים האלו, מה שיש לדעתי זה שיפור באיכות הצלילים, יותר צלילים ומקצבים, דבר שהייתי מעדיף להשקיע בו בתור ילד כדי שאהנה יותר מהכלי אבל זה לא ממש קריטי לענ"ד
מה גם שנותנים לך סטנד לאורגן שזה גם עולה קצת כסף..
כל זה לענ"ד..

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה!
שווה להוסיף עוד 50 ש"ח לדגם psr-e433 ללא מעמד?

ולגבי הקליד שמגיב באיחור, בשאלה הקודמת, יכול להיות שזה אכן לא משמעותי?

• הוסף לסימניות
שוב אני לא מומחה גדול בנושא אבל נראה לי ש433 קצת יותר טוב, אבל אני לא בטוח

הקליד הבעייתי זה ממש תלוי איפה הוא ממוקם, אם הוא בשלישיה האחרונה למשל או באחד השחורים באחד הקצוות יכול להיות שזה פחות נורא (זה לא מדוייק להגדיר אחד השחורים כי יש שחורים מאוד שימושיים אפילו למי שמתחיל.. אבל בלבנים משתמשים בכולם בד"כ בהתחלה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה