עדיף לקנות חדש מאשר יד 2מעוניין לקנות אורגן קורג מתוכנן חסידי יד שניה לנגינה בייתית המחיר: 2000 3000 +- מקסימום
אשמח לקבל המלצות איזה אורגן לקחת ומה מחירו יד שניה
מקצבים תוכל להשיג בחינם...
האתר הזה אמין ?
אפשר להזמין שם רק באשראי, נכון ?
יש גם חוברת הסברה בעברית ?
זה אורגן מתאים לחובבן לנגינה בייתית ?עדיף לקנות חדש מאשר יד 2
תוכל לקנות pa600 חדש ב3550, כאן http://m.zap.co.il/model.aspx?modelid=835759
מקצבים תוכל להשיג בחינם...
לדעתי, גם אם אתה מנגן בבית אתה צריך שיהיה לך חומר טוב, החומר שבאורגן ממש לא מספיק, לי יש את הPA600 והשקעתי יותר מהסכום הנ''ל ואני מאוד מרוצהזה אורגן מתאים לחובבן לנגינה בייתית ?
אמרו לי פה שלא כדאי לי לקחת מקצבים חינמיים כי זה סתם בלגן ועדיף לי לשלם 2000 ש"ח וללכת על משהו מסודר כמו עדי נתנאל
האם זה נכון גם למי שמנגן בבית או רק לאורגניסט שמנגן באירועים ?
@miro ?
למה ?יש בה הכל מכל כל, החסרון הוא רק חוסר הסדר בתיקיות וחוסר ההתאמה במיקס בין המקצבים - שזה משמעותי בעיקר למנגן באירועים.
אם אפשר, אז אני יכול לקנות את PA600 ולהעביר אליו מהPA800 ואז הוא יהיה מאד טוב לנגינה ומסודר גם מבחינת המיקס וגם מבחינת התיקיותאפשר להעביר אליו חומר בPA800, כי הוא יותר חדש ממנו.
יותר טוב מימאהה ? כלומר מאד גרוע או שזה רק לארועים זה לא הכי איכותי אבל כלפי עצמו הוא לא גרוע ?איכות הצליל נמוכה מאד יחסית לPA3 או PA4
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים