אורגן קורג מתוכנן חסידי

• הוסף לסימניות
מעוניין לקנות אורגן קורג מתוכנן חסידי יד שניה לנגינה בייתית המחיר: 2000 3000 +- מקסימום
אשמח לקבל המלצות איזה אורגן לקחת ומה מחירו יד שניה

• הוסף לסימניות
אחי מוכר דבר כזה, קורג עם מקצביים חסידיים:
0504109535 - שמואל.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@מיוזיכ האתר הזה אמין ?
אפשר להזמין שם רק באשראי, נכון ?
יש גם חוברת הסברה בעברית ?

• הוסף לסימניות
האתר הזה אמין ?
אפשר להזמין שם רק באשראי, נכון ?
יש גם חוברת הסברה בעברית ?

סתם כך כדי לך לדעת שאתה צריך גם את האחריות ואם תקנה את זה במקום שאתה לא מגיע לשם אתה לוקח סיכון עם זה.

ועוד משהו שכמעט כל חנות גדולה (שאתה קרוב אליה או מגיע לאיזור מדי פעם) שתתן לה את המחיר שקבלת יש סיכויים שאם אתה רציני לקנות יתנו לך את אותו מחיר אפי' שבדרך כלל המחיר שלהם גבוהה יותר וזאת משום שיש להם לקוח רציני שהם יכולים להפסיד בגלל כמה גרושים אז הם מעדיפים להפסיד כמה גרושים ולהרוויח את השאר מתוך ניסיון.

בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
עדיף לקנות חדש מאשר יד 2
תוכל לקנות pa600 חדש ב3550, כאן http://m.zap.co.il/model.aspx?modelid=835759

מקצבים תוכל להשיג בחינם...
זה אורגן מתאים לחובבן לנגינה בייתית ?
אמרו לי פה שלא כדאי לי לקחת מקצבים חינמיים כי זה סתם בלגן ועדיף לי לשלם 2000 ש"ח וללכת על משהו מסודר כמו עדי נתנאל
האם זה נכון גם למי שמנגן בבית או רק לאורגניסט שמנגן באירועים ?
@miro ?

• הוסף לסימניות
זה אורגן מתאים לחובבן לנגינה בייתית ?
אמרו לי פה שלא כדאי לי לקחת מקצבים חינמיים כי זה סתם בלגן ועדיף לי לשלם 2000 ש"ח וללכת על משהו מסודר כמו עדי נתנאל
האם זה נכון גם למי שמנגן בבית או רק לאורגניסט שמנגן באירועים ?
@miro ?
לדעתי, גם אם אתה מנגן בבית אתה צריך שיהיה לך חומר טוב, החומר שבאורגן ממש לא מספיק, לי יש את הPA600 והשקעתי יותר מהסכום הנ''ל ואני מאוד מרוצה

• הוסף לסימניות
החבילה החינמית שיש לי לPA600 - אפשר להסתדר איתה לנגינה בבית.
יש בה הכל מכל כל, החסרון הוא רק חוסר הסדר בתיקיות וחוסר ההתאמה במיקס בין המקצבים - שזה משמעותי בעיקר למנגן באירועים.
לשאלתך - PA600 הוא אורגן מתאים לחובבן לנגינה ביתית. בדיוק לזה.
הדברים שהצעתי לך לחפש ביד שניה וביותר זול - הם מתאימים למקצוען לנגינה בחתונות.

• הוסף לסימניות
@דוד מרדכי כדאי לי לקנות אותו חדש או יד שניה ?
האם אפשר להעביר אליו מקצבים ודגימות מהPA800 ?
יש בה הכל מכל כל, החסרון הוא רק חוסר הסדר בתיקיות וחוסר ההתאמה במיקס בין המקצבים - שזה משמעותי בעיקר למנגן באירועים.
למה ?
כי הוא צריך להחליף בין מקצבים שונים לפי השירים שהוא מנגן אז הוא צריך שזה יהיה באותו קצב ?
אפשר לנגן איתו ריקודים בשבע ברכות וסיומים קטנים שאז צריך להחליף בין השירים ?
יש לו start stop ? פתיחות סיומים וכדומ' ?
מה התכוונת "חוסר סדר בתיקיות" א"א לסדר אותם בסדר הגיוני ?

ממה שהציבור פה מכיר אותו מישהו יכול להגיד לי מה יש בו ומה אין בו ?

• הוסף לסימניות
איזה הפצצה.. אנסה לענות אחד אחד.
לא כדאי לקנות PA600 יד שניה, כי אם הולכים על יד שניה אפשר לקנות אורגנים הרבה יותר טובים ביותר זול.
אפשר להעביר אליו חומר בPA800, כי הוא יותר חדש ממנו. החדשים קוראים את הישנים, הישנים לא קוראים את החדשים.
מה רע בחוסר התאמה במיקס? בא נאמר שאחד שלא טיפל בזה - כל פעם שהוא עובר שיר כל הסאונד משתנה פתאום לגמרי. למשל צניחה פתאומית של הווליום של התופים, עליה פתאומית של הבס, שינוי בטמפו, צלילים לא מתאימים או חסרים (עקב המעבר בין דגמים או חוסר באיזה דגימה), ועוד המון דברים. לטפל בזה זו עבודה של עשרות שעות. אלה שבונים מקצבים פחות נדרשים לזה כי הם בונים את הכל על אותם צלילים ואותו מיקס שהם הכינו מראש, וככה כל ההרקדה יושבת על אותו מיקס, כמו בתזמורת.
אין לו start stop נורמלי, יש לו תחליף בעייתי ולא נוח.
סדר בתיקיות - פשוט לדעת איפה כל דבר נמצא, שלא יהיה צורך לחפש אותו בזמן נגינה. חצוצרה בתקיה של חצוצורות, הורה בתיקיה של הורה. בחבילות החינמיות הכל מעורבב ומבולגן.
אם עדיין לא הוצאתי לך את החשק - אשמח לתת לך את החבילה הענקית.
לשאלה האחרונה - יש בו את הצלילים והמקצבים של קורג, ואת אותה מערכת הפעלה רק בצורה פחות נוחה. איכות הצליל נמוכה מאד יחסית לPA3 או PA4, הקלידים הכי פשוטים: עם טאצ' רגיל בלבד, ללא אפטר טאצ' לא שקולים ולא חצי שקולים, הוא קל לנשיאה והוא אחלה אורגן לחובבים.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אפשר להעביר אליו חומר בPA800, כי הוא יותר חדש ממנו.
אם אפשר, אז אני יכול לקנות את PA600 ולהעביר אליו מהPA800 ואז הוא יהיה מאד טוב לנגינה ומסודר גם מבחינת המיקס וגם מבחינת התיקיות
לא ?
כדאי לי לעשות את זה ?
איכות הצליל נמוכה מאד יחסית לPA3 או PA4
יותר טוב מימאהה ? כלומר מאד גרוע או שזה רק לארועים זה לא הכי איכותי אבל כלפי עצמו הוא לא גרוע ?

• הוסף לסימניות
זה לא יעבור בצורה מסודרת. הסדר הפנימי של PA800 שונה מPA600. (לטובת PA800, שמחולק ליותר קטגוריות) יאבד הרבה חומר בדרך, ומה שיעבור יצטרך סידור וארגון מחדש, ואולי גם מיקס.
האיכות צליל בוודאי לא תעבור - כי החומרה של PA800 יותר טובה.
בהשוואה לימהה - לכאורה הוא יותר טוב אבל לא בהרבה.

• הוסף לסימניות
מה עדיף לקנות: PA600 חדש או PA2 יד שניה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה