התייעצות אורגנית לילד - אשמח שתיכנסו לעזור לי להכריע מבין שני הדגמים

• הוסף לסימניות
הכוון זה לקנות יד 2 כדי להוזיל עלויות.
מדובר על ילד(בן 12) שמתחיל ללמוד נגינה, אבל אם אני כבר קונה אני רוצה שיהיה דגם סביר ולא הפשוטים ביותר.
הקצבנו סכום של 700 שח +-

מתלבטת בין שני דגמים. הראשון - זה , דגם יותר יקר , ללא רגליות ותיק נשיאה
1767689866402.png

השני - זה , עם רגליות ותיק , רק מדובר על דגם הרבה יותר זול (השוויתי בזאפ)
1767689942801.png

מה עדיף מבין שניהם?
שניהם במצב חדש.

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי
אם הילד ודאי מחובר לנגינה ולאורגן אז שווה להשקיע יותר
אך אם זו התלהבות תקופתית עדיף לקנות את הזול ולראות איך הוא מתקדם ומתעניין בזה ובהמשך למכור ביד 2 ולשדרג לפי העניין

ספיציפית בדגמים אלו אינני מבין אבל גם אני התלהבתי מאורגן וקניתי ולאחמ"כ ירד ליהמוטיבציה מכמה סיבות
אז בזה יש לי ניסיון

• הוסף לסימניות
אשמח לקבלת עזרה
אני מעונינת לקנות לילדים שלי שלומדים נגינה אורגן. ילדים בגילאי 10-12
הם כבר יודעים לנגן יפה.
היה לנו עד עכשיו אורגן ימה PSR-E273 מכרנו אותה ואנחנו רוצים אורגנית יותר מקצועית .
מה אתם ממליצים לקנות?
קורג EK50 או מהדגמים של ימה?
התקציב הוא עד 2000 ש"ח.
אשמח להמלצות

• הוסף לסימניות
בני בן ה15 רוצה לנגן קנינו לו אורגנית ב500 ש"ח [פסנתר] תכלס' הוא אומר שזה לא שווה ובקושי מנגן על זה כי זה בלי מקצבים מה לעשות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה