התייעצות אורגנית למתחילים

• הוסף לסימניות
איזו אורגנית אתם ממליצים לקנות למתחילים,
והיכן ניתן לקנות אורגניות בימים אלו?

• הוסף לסימניות
אני קניתי אורגנית של ימאהה דגם psr-e363
יש דגם אחד יותר זול, e-263
ההבדל ביניהם הוא בכמות הצלילים, הליווים, וגם שבדגם המתקדם יותר יש טאצ' שזה די משמעותי.
השאלה עד כמה את בטוחה שהתלמיד ימשיך ויתמיד בלימודיו...
ההבדל בין שני הדגמים הוא 200 או 300 שקלים. אני הרגשתי ששווה את ההפרש. אבל זה כמובן נתן לשיקול דעתך.
קניתי בשכטר מוזיקה, והייתי מרוצה מהמהירות והשירות.
e--263
e-363

• הוסף לסימניות
אני קניתי אורגנית של ימאהה דגם psr-e363
יש דגם אחד יותר זול, e-263
ההבדל ביניהם הוא בכמות הצלילים, הליווים, וגם שבדגם המתקדם יותר יש טאצ' שזה די משמעותי.
השאלה עד כמה את בטוחה שהתלמיד ימשיך ויתמיד בלימודיו...
ההבדל בין שני הדגמים הוא 200 או 300 שקלים. אני הרגשתי ששווה את ההפרש. אבל זה כמובן נתן לשיקול דעתך.
קניתי בשכטר מוזיקה, והייתי מרוצה מהמהירות והשירות.
e--263
e-363
יש להם גם חוברות לימוד?

• הוסף לסימניות
תודה על ההסבר המפורט במהירות...
לא ציפיתי
:):)

• הוסף לסימניות
ממליצה לקנות ביד2. יש שם הרבה הורים מסורים שקנו לילד אורגנית חדשה ומשוכללת והילד פרש אחרי חודש.

• הוסף לסימניות
תנסי אולי במוזיקטון שהם עושים משלוחים כל השנה נראה לי

• הוסף לסימניות
מישהו יודע באיזה אתר אפשר להזמין אורגן מחו"ל במחיר מוזל אבל לא פשוט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה