דרוש מידע אורגנית - מי יכול להמליץ???

• הוסף לסימניות
מחפשת לקנות אורגנית טובה ואיכותית לחובבנית
שהסאונד יהיה איכותי מאוד- זה בעיקר
מקצבים יפים
תקציב- בסביבות 2000, עדיף פחות

מחיפוש באשכולות הישנים יותר,נשמע שימהה PSR E463 עונה בערך על הדרישות, האם בתוקף?

הייתי שמחה לשמוע מהיכן מומלץ לקנות בב"ב / אתר עם אחריות
האם מומלץ לקנות נרתיק מקורי או שיש תחליפים זולים?
איך משיגים מקצבים חסידיים? בתשלום ? האם זה פשוט?

מחילה מראש על התיוגים
@ווילי וונקה @הלוחשת לתווים @מ.S ??

• הוסף לסימניות
הייתי שמחה לשמוע מהיכן מומלץ לקנות בב"ב / אתר עם אחריות
האם מומלץ לקנות נרתיק מקורי או שיש תחליפים זולים?
הייתי שמחה לעזור, אבל אני לא מתמצאת בתחום.
איך משיגים מקצבים חסידיים? בתשלום ? האם זה פשוט?
בד"כ זה בתשלום, מכירה מישהו שאת יכולה להביא לו את האורגנית והוא מתקין לך עליה את המקצבים שהוא בנה.
אם את רוצה פרטים ליצירת קשר אני אכתוב לך בפרטי.

מלא הצלחה!

• הוסף לסימניות
אם את קונה אורגנית של ימהה
תקני רק בסניף של "כלי זמר"
שהם היבואנים הרישמיים
כל מקום אחר שתיקני אין לו אחריות
ואם חלילה תזדקקי לתיקון רק לכלי זמר יש מעבדה לתקן
והם לא יתקנו אם לא קנית אצלם
יש להם באזור המרכז פתח תקווה רח' גיסין 64
ורמת גן בז'בוטינסקי 32

@הלוחשת לתווים
אם זה מקצבים שמתאימים לבחור שהולך לנגן בחתונות אשמח לשמוע פרטים בשביל הבן שלי
בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה