• הוסף לסימניות
תגובות בברכה :)

קבצים מצורפים

• אורות 1.jpg
    KB 127.2 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
אני רואה שזו השעה שלך! יופי של צבע!

נוף טברייני יפה!

החשיפה מעט באנדר לטעמי, אבל בטח אחרי הניסיונות בימין משה פחדת להעלות איסו ליותר מ80, וחצובה לא הייתה לך לחשיפה ארוכה יותר (אפילו על חשבון סגירת צמצם ל8-10).

חבל על הצינור בחול, אולי היה כדאי לצלם ממיקום אחר - פסטורלי יותר. גם העץ בפינה הימנית העליונה לא מחוייב המציאות.

• הוסף לסימניות
יופי של צבעים, גם אותי מעצבן צינורות עמודי חשמל וכדומה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;477008:
אני רואה שזו השעה שלך! יופי של צבע!

נוף טברייני יפה!

החשיפה מעט באנדר לטעמי, אבל בטח אחרי הניסיונות בימין משה פחדת להעלות איסו ליותר מ80, וחצובה לא הייתה לך לחשיפה ארוכה יותר (אפילו על חשבון סגירת צמצם ל8-10).

חבל על הצינור בחול, אולי היה כדאי לצלם ממיקום אחר - פסטורלי יותר. גם העץ בפינה הימנית העליונה לא מחוייב המציאות.

תודה,

האמת שזה שארית מהתמונות של ים המלח מאז....:)

דווקא התמונה צולמה עם חצובה כשהחשיפה היתה למשך שניה אחת,
כנראה שאני צריכה עוד לתרגל כדי להגיע לתוצאות טובות.
גם לי הפריע מעט הצינור והעמוד, אבל העדפתי להשאיר אותו מאשר למחוק בפוטושופ.

תודה על החוו"ד. :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אילנה1;477049:
תודה,

האמת שזה שארית מהתמונות של ים המלח מאז....:)

דווקא התמונה צולמה עם חצובה כשהחשיפה היתה למשך שניה אחת,
כנראה שאני צריכה עוד לתרגל כדי להגיע לתוצאות טובות.
גם לי הפריע מעט הצינור והעמוד, אבל העדפתי להשאיר אותו מאשר למחוק בפוטושופ.

תודה על החוו"ד. :)

צודקת לחלוטין, זה ים המלח. התבלבלתי לרגע בגלל הזווית. מי שמגיע מכיוון ירושלים בד"כ עוצר לצלם את המלונות לפני המלונות כך שהם בצד ימין והים משמאל, כאן הים מימין ולכן חשבתי שזו טבריה מאחד החופים בין דגניה לעיר.

אבל אין ספק, החלקות של המים, עצם העובדה שזה רק מלונות ולא עיר.

טוב, טעות שלי... מתנצל:)

לגבי הצינור והעמוד, לא צריך למחוק בפוטושופ, צריך לזוז מעט למקום אחר. היית מקבלת את אותו נוף גם בהפרש של כמה עשרות מטרים.

אבל גם ככה יפה!

• הוסף לסימניות
מאד יפה!
טיפהלה הייתי מסובבת לשמאל.
צנורות? עמוד?
אני לא רואה בכלל דברים כאלה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה