אורז מלא אפוי

• פותח הנושא yudb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אפשר לאפות אורז מלא?
איך זה יוצא?
יש מתכון מוצלח?

• הוסף לסימניות
האמת לא ניסתי.אבל שעה פלוס בתנור עם בצל וירקות מה שאוהבים תבלינים ושמן עם שפע מים.אין סיבה שלא יהיה טעים

• הוסף לסימניות
אף פעם לא ניסיתי עם מלא.. תעדכני מחר איך יצא ;)

• הוסף לסימניות
אני מכינה ויוצא מעולה,
צריך תבנית זכוכית עם מכסה,
אני לא כ"כ זוכרת כמויות כי נשבר לי הכלי, בערך...
2 כוסות אורז וכ-4 כוסות מים רותחים כ- 2 כפות שמן, מלח, פלפל שחור וכד'.
לאפות כשעה עד שהנוזלים כמעט התאדו....
לומדים עם הזמן לדייק ויוצא מעדן!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משי 1;1387062:
אני מכינה ויוצא מעולה,
צריך תבנית זכוכית עם מכסה,
אני לא כ"כ זוכרת כמויות כי נשבר לי הכלי, בערך...
2 כוסות אורז וכ-4 כוסות מים רותחים כ- 2 כפות שמן, מלח, פלפל שחור וכד'.
לאפות כשעה עד שהנוזלים כמעט התאדו....
לומדים עם הזמן לדייק ויוצא מעדן!!

שווה לקנות את הכלי?
צריך אותו דווקא באורז מלא? או שלכל אורז הוא טוב?

• הוסף לסימניות
אני מאד נהניתי מאז שנשבר אני עושה בסיר אבל אני חושבת שיותר משובח בתנור...
הרעיון הוא לדעתי כמו כל אורז שצריך להיות מכוסה פעם אחת ניסיתי עם נייר כסף ולא יצא טוב אבל לא יודעת להגיד...
הוא טוב גם לכל דבר אחר עוף וכד'...
נכתב ע"י yudb;1387074:
שווה לקנות את הכלי?
צריך אותו דווקא באורז מלא? או שלכל אורז הוא טוב?

• הוסף לסימניות
הכוונה לפיירקס. נכון?
אורז רגיל כן יצא לך טוב בתבנית מכוסה בנייר כסף בתנור?
אני שואלת כי אורז רגיל בתנור מכוסה בנייר כסף יוצא לי מעולה! אורז מלא, לא ניסיתי...

• הוסף לסימניות
פיירקס? לא יודעת אם זה נקרא דווקא כך, העיקר זכוכית מחברה טובה שלא מתנפץ בהעברה מחום לקור.
לא זכור לי אם ניסיתי..., מה תפסידי , תנסי ותגידי...

נכתב ע"י yudb;1387202:
הכוונה לפיירקס. נכון?
אורז רגיל כן יצא לך טוב בתבנית מכוסה בנייר כסף בתנור?
אני שואלת כי אורז רגיל בתנור מכוסה בנייר כסף יוצא לי מעולה! אורז מלא, לא ניסיתי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה