מידע שימושי אורטודנט טוב בבית שמש?

• הוסף לסימניות
אולי מישהו יודע וממליץ על אורטודנט מומחה בבית שמש?
הבדלי המחירים בין האורטודנטים גדולים, ואין לי מספיק ממליצים בשביל לדעת על מי אפשר באמת לסמוך (וכמובן שיעלה במחיר שאפשר לעמוד בו)

תודה מראש

• הוסף לסימניות
ל'ברכת השן ברמה' יש אורטודנט ברמת על
שמעתי עליו דברים מקסימים.
נראה לי עובדים עם קופ"ח מאוחדת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לייקית;2291195:
לא המלצה, אלא רק המלצה לא ללכת למישהו לא מספיק מוכר.
וגם- למרות אי הנעימות- לדרוש לראות את התעודה!
מניסיון מר:)

• הוסף לסימניות
דר' פסיקוב - עובד במאוחדת ביתר ופעם עבד גם בבית שמש. שווה לברר כי הוא יסודי ושואף למושלמות

• הוסף לסימניות
ד"ר לביא ברמה א', יש לו הרבה נסיון

• הוסף לסימניות
טיב השן
בשפת אמת מה השאלה
רופאים מאיכילוב עובדים שם...

• הוסף לסימניות
מקפיצה אשכול ישן. יש המלצות על אורטודנט טוב בבית שמש לילדים?

• הוסף לסימניות
מקבל ברמה א'.
לגבי מחירים, אני כבר לא מתמצאת.
כשהתחלנו אצלו טיפול, היה יקר יותר מקופות החולים, אבל לא היה מהיקרים מאד.
קחו בחשבון שכשמבצעים עקירות עבור יישור השיניים, גם הן עולות. הייתי עדה בקופת חולים, לנער שביצעו לו 4 עקירות ע"מ שיוכל להתחיל טיפול, ורק זה לבד היה בעלות של 1,000 ש"ח! כשהאמא הזכירה שיש להם ביטוח משלים שאמור לפטור אותם מתשלום רציני, המזכירה אמרה לה בהינף יד כי עקירות דנטליות לא כלולות!
כך שכשיש שיטה ללא עקירות, גם כשהיא נראית יקרה יותר, לא בטוח שהיא כזו גם בפועל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה