מידע שימושי אורטיקריה

• הוסף לסימניות
בסד קודם כל ללכת לרופא עור רגיל
ויש להעזר ברפואה משלימה דר פרלה מטפל בנדון
רפואה שלמה
תנסו לשים קרחון קרח על הפצעים להקלה

• הוסף לסימניות
רופא עור!
היא יודעת שזו אורטיקריה? יש בדיקת דם לנוגדנים אלרגיים שאפשר לעשות.
אני סבלתי וקבלתי באופן חד פעמי זריקה שהועילה לכמה חודשים.
כשחזר לקחתי כדורי טלפסט - נגד אלרגיה, לא כל יום - רק לפי הצורך, וזה עוזר פלאים (במיוחד להחזיר את איכות החיים...)

• הוסף לסימניות
היא הייתה ברופא עור.
הוא אמר שזה זה ולקחת טלפסט.
בינתיים לא מספיק עזר.

האם התזונה יכולה להשפיע על זה?

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת לגבי תזונה, אצלי זה בא מהורמונים של אחרי לידה.
אבל אם הטלפסט לא מספיק, יכול להיות שצריך להחליף למשהו אחר או להעלות מינון, פשוט לחזור אל הרופא.
(וכמובן לקוות שהוא רופא מספיק טוב.... אני הסתובבתי אצל כמה רופאים שאמרו כל אחד משהו אחר, סנדלרים שלא זיהו, עד שהלכתי לפרופסור ארנון כהן - מקבל מטעם המושלם ב150 שח, וזה עזר לי לקבל טיפול מתאים ולגמור עם זה.)

• הוסף לסימניות
רקפת אשמח לדעת איזה זריקה קיבלת שהשפיעה פעם אחת לכמה חודשים וסיימת עם הסיפור הזה.
אני עם זריקה כל חודש...

• הוסף לסימניות
רקפת אשמח לדעת איזה זריקה קיבלת שהשפיעה פעם אחת לכמה חודשים וסיימת עם הסיפור הזה.
אני עם זריקה כל חודש...
DIPROSPAN 2CC AMP
זה שם הזריקה, לפי הרופא היתה אמורה להועיל ל3 חודשים, ואחרי זה טלפסט לפי הצורך.
בפועל לקח יותר מ3 חודשים עד שחזר, ואז לקחתי משהו כמו 2-3 פעמים בשבוע טלפסט לפי הצורך, וגמרתי עם זה תוך שבועות בודדים.

• הוסף לסימניות
האם יש מישהו שהתנסה עם רפואה אלטרנטיבית ועזר לו?
איזה?

תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה