דרוש מידע אורי לוי- הדבר הזה אמין? מכירים? כנסו בבקשה>>>

• הוסף לסימניות
כבר תקופה ארוכה שאני סביב הנושא של אמזון,
איכשהו הגעתי לוובינר של SO SIMPLE,
האסטרטגיה שלהם באמת עובדת?
שווה את ההשקעה של לשלם להם?
או שזה חארטה....

תודה גדולה לעונים!!!

• הוסף לסימניות
בלי קשר לאורי לוי בעצמו:

• הוסף לסימניות
הכסף בד"כ לא גדל על העצים....
כן הייתי רוצה לנסות את אמזון אחרי הרבה התעניינות על הנושא.
בלי קשר לאורי לוי בעצמו:
מכיר את אורי לוי??

• הוסף לסימניות
תחשבו על השקעה נמוכה ולא 70000 שח עדיף 10-20 ובדיקה כמו שהם רוצים
עצה לא להלוות כסף בשביל זה ש-50% ילך לפח אין הבטחות שזה יצליח
כולם בסוף אנשי מכירות ו-20% שהפסידו מהתהליך הם יעלימו שהם טעו בבחירת מוצר וכו'
אם נגזר עליך פרנסה בקלות זה יצליח ואם לא לא הגזרה אמת והחריצות שקר (רמב"ן)

• הוסף לסימניות
מהכרות הדבר הזה מסוכן עלויות שלא נגמרות אלא אם יש לך המון המון כסף ייתכן אבל רק ללמוד מאמריקאים כמו פיליפ מיילס בהצלחה
היכרות איתם ספציפית?
(ברור שפתיחת עסק באמזון עולה לא קצת....)
ומי זה פיליפ הנ"ל?

• הוסף לסימניות
כבדהו וחשדהו אני מכיר כמה שהפסידו שם את כל הונם אני לא יודע מי היה אשם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה