אור וצל מחיה!

• הוסף לסימניות
חברה' - דגאיש, וmendala y -
רון צודק, מדי צודק.
יש תחושה של מי שמתחיל לצייר - שאור וצל זה עניין של "טריק" שעושים,
והופ! ציור יפה!
אני אישית, וכנראה כל מי שמתחיל לצייר דיגיטלית,
גילינו את מברשת השקיפות, ההכהיה וההבהרה בפוטושופ - ו - יא, אנחנו מקצוענים! יש אור ושטח כהה ושטח בהיר יותר! אנחנו גדי פולק!
נ"ב ניראה לפי האיורים שלך שאתה עדין עובד כך..
נב"ב אני מדבר מתוך ניסיון של וותק של חצי שנה שאני התחלתי לצייר ממוחשב.

יפה!

רוצה לשמוע סוד? ז'בסדר שכולם ישמעו...:D
את הצביעה אני עושה עם עכבר,
יש לי wacom, אבל איורים קוויים זורם לי יותר עם עכבר.
:p
בקיצער הגיע הזמן לביקורת!
חבל לך מנסיוני ("וותק" כנ"ל נב"ב) צביעה בעכבר קשה לשחק עם זה באור וצל יש גם דברים עדינים קצת בהיר... טיפה כהה.. ושם בפינה.. בקיצור תעבוד עם הwacom באור וצל יותר כיף להשתמש איתו בדוק.

• הוסף לסימניות
גדי פולק לא שאפתי אולי יותר לאוסקר ראמוס... אבל לא כעת אולי בהמשך..
אבל זה גרוע?:
ציור שער ועמוד קומקס זריז
אם מישהו מעיר לי על אנטומיה מסכים איתו... אבל בה לא נדבר על זה כעת....
בסוף הסתדרת עם השם לספר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה