כללי אות פתיח באינדיזיין

• פותח הנושא ahnh
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איך אני מגדיר שבכל פסקה יהיה אות פתיח אבל לא על שתי שורות אלא קצת יותר גדול מהשורה או מודגש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ahnh;1210628:
איך אני מגדיר שבכל פסקה יהיה אות פתיח אבל לא על שתי שורות אלא קצת יותר גדול מהשורה או מודגש

תן סגנון מקונן לאות הראשונה עם בולד כרצונך.
אפשר גם עם גרפ, הזה: ^.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1210648:
תן סגנון מקונן לאות הראשונה עם בולד כרצונך.
אפשר גם עם גרפ, הזה: ^.

סליחה על הבורות איפה אני עושה את זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ahnh;1210670:
סליחה על הבורות איפה אני עושה את זה?

צור סגנון תו רצוי, עם בולד וגודל פונט רצוי.
הקש קונטרול F

בלשונית בחר GREP
בשורה המסומנת 1 הקש ^.
לחץ על המסומן 2 ובחר בשורה הראשונה באופציות משמאל, בתוכה בחר את הסגנון תו שיצרת מקודם.

החלף הכל.

אם תרצה שזה יהיה רק על סגנון פסקה מסויים, בחר אותו במקום המסומן 3 שם בשורה הראשונה משמאל באופציה השניה.

קבצים מצורפים

• א.PNG
    KB 34.9 · צפיות: 31
  • ב.PNG
    KB 24.4 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
בהגדרות סגנון הפסקה
סגנון מקונן Drop caps & nested style
סגנון גרפ - Grep style

• הוסף לסימניות
WOW כל הכבוד!!!
איזה פירוט מפורט
אין מילים------

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1210723:
בהגדרות סגנון הפסקה
סגנון מקונן Drop caps & nested style
סגנון גרפ - Grep style

לא יודע למה הסברתי בגרפ רגיל... באמת במקרה זה גרפ סטייל יותר נח.

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 33.3 · צפיות: 26

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה