כללי אות פתיח באינדיזיין

• פותח הנושא vrah
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
רציתי לברר איך מגדירים אות פתיח באינדיזיין, כלומר יש לי סקירפט שמחיל על כל הפסקאות שהמילה הראשונה תהיה הפתיח, אבל איך אני מגדיר שהאותיות לא יהיו כל כך גדולות כמו שתי שורות?

• הוסף לסימניות
אולי תעבדי עם סגנון מקונן ותגדירי לפני כן את המילה הראשונה לפי ראות עיניך- בסגנון תו
בהצלחה

• הוסף לסימניות
זה בדיוק מה שאני עושה, ופשוט לא הולך לי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י vrah;638420:
זה בדיוק מה שאני עושה, ופשוט לא הולך לי.

אם אני מבין נכון את מנסה ליצור חלון. אך האות פתיחת נמרחת על שתי השורות.פתרון הוא להגדיר את הסגנון תו לגודל פונט קטן מאד. הקטנה לפי אחוזים לא מועילה אצלי לפחות התוכנה מותחת את הטקסט על שתי השורות בכל זאת. בכל מקרה העלתי פעם לאתר מדריך עם קובץ מוכן המקל על העבודה חפשי מעט. יד גם עוד שיטות סקריפטים.

• הוסף לסימניות
תודה, מצאתי, מקווה שיעזור.

• הוסף לסימניות
באחת העבודות הקטנתי את הטקסט של מילת הפתיח ל-2% בלבד (לא טעות), ואת הפונט ב-2 נקודות נוספות, והגדרתי את העלאת המילה ב-8 נקודות מקו הבסיס כדי שהיא תעמוד בקו השורה הראשונה ולא בקו השורה השנייה. תנסו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה