מידע שימושי אזהרה חמורה!! תוכנת כופר שמסתובבת עכשיו

זה אשכול שמלא בהודעות עם קישורים, אני רוצה רק את הקישור הספציפי שפתח הודעת מיל מוכנה. אותו קישור שהופיע במייל של רשימת התפוצה.
@צבעי פסטל :) זה הקישור?
ביקשת לקבל מידע לחסומות, הנה הוא כאן :)

1. בדקי אם את מצליחה לצפות בסרטון הזה: >>>לחצי כאן לכניסה לסרטון (יש לבקש בקשת גישה במידה ולא נפתח הסרטון)

בקיצור עשיתם לי חרדות כל פעם שאני פותח את המייל איפה יקפוץ לי איזה וירוס מפחיד.
אולי תכתבו מה כן מותר לעשות במייל בלי לחשוש? או שאין כזה דבר והמייל הוא שדה מוקשים.

הייתי מאוד מאוד מאוווווד ממליץ, שתקחי את המחשב שלך מהטכנאי ההוא, לטכנאי אחר... אמין יותר, הסיפור מריח לי מאוד מוזר... ובטח לא כופר...

עוד תגובה
תוכלו גם לשלוח אלינו את המייל שהתקבל על מנת שנבדוק אותו.
בכל מקרה במידה ויש חשש לוירוס או איום במחשב יש לבצע סריקה מעמיקה עם ניקוי קפדני לפי המדריך הבא:
http://www.eset.co.il/support/kb/in-depth-scan-strict-clean
המשך תגובה ותשובה לכול מי שזה קורה לו
לעשות סריקה עמוקה

מומלץ לשמור גיבוי של הקבצים החשבוים לך לכל מקרה, כך תוכל להמנע מאיבוד חומר חשוב בין אם כתוצאה מאיומים כלשהם ובין אם כתוצאה מתקלה במחשב.

על פי התיאור שלך, לחצת על קישור זדוני ועל אף האזהרה של האיום המשכת.
הדבר הראשון שנמליץ הוא: לא להתעלם מאזהרות והתראות על איומים - בשביל זה האנטיוירוס קיים.
דבר שני, לבצע סריקה מעמיקה עם ניקוי קפדני במחשב.

על מנת לבצע סריקה מעמיקה עם ניקוי קפדני, יש לפעול ע"פ המדריך הבא:
https://www.eset.co.il/support/kb/in-depth-scan-strict-clean

אני מבין שהמחשב אצל טכנאי.
ללא התחברות למחשב, לא נוכל לדעת בוודאות מה פגע במחשב.

אני גם הגבתי למייל ההוא של טלי אברהמי וב"ה לא קרה כלום.
וזה הקישור לחסומות כפי שמופיע במייל :
עושה רושם שקישור זה ואחרים שמופיעים בתוך ההודעה שמקבלים הנרשמים, הם קישורים פרסומיים רגילים עם מעקב של רב מסר, שזו חברה ישראלית מוכרת וידועה.
לא נראה שיש סיבה לחשש או קשר ל/מרשימה זו.
לעומת זאת, יש וירוסים/תוספים זדוניים שמשנים את פעילות הלינקים שמופיעים בדפדפן. וזה לא משנה אם זה בדף אינטרנט, במייל או ממי.

הסיפור על הודעת הפישינג שקפצה עדיין לגמרי לא ברור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה