דרוש מידע אזהרה חמורה!

• הוסף לסימניות
אני רק שאלה מישהו מכיר את הארגון הזה אור לאחים שצץ לפתע בכל מיני פרסומים שנראים ממומנים על פעילות שמצילה את כלל ישראל....

• הוסף לסימניות
ברור! את זה גם אני יכול לעשות....
זה לא מאבק במיסיון
כמובן מסייג שאין לי שום מידע על כלום!!!

• הוסף לסימניות
אני רואה את אור לאחים מתריעים על פעילות של מסיון.
גם ע"י מודעות באיזור שבו מתרחש פעילות מסיון.
בזמן פעילות של מסיון שידועה להם הם שולחים שליחים שמזהירים את האנשים שזה פעילות מסיונרית.

• הוסף לסימניות
קיבלתי היום טלפון מאחד שהציג את עצמו בתור אלי מארגון עידי ה'
הוא איית את שם השם באותיותיו לאמר יוד ה' ואו ה'
ורצה לברר אם אני מאמין שיתקיים הפסוק וגר זאב עם כבש
שאלתי אותו אתה מפעילות מסיונרית הוא אמר לא
אתה מאמין באותו האיש, אמר לי אני לא יהודי ולא נוצרי.
אמרתי לא אני לא מוכן לדבר עם אנשים נוראים כמוך, ונתקתי.
זהירות כולם מתבקשת בימים אלו.

• הוסף לסימניות
אתה היית במקומות של פעילות מסיונרית??
במקומות אלו לא.
אבל כשהיה בשכונתינו פעילות לנערים, סדרה של ערב שירה גיטרות ,ודיבורים מלב אל לב. הרבה חבר'ה הגיעו עד
שמישהו קלט שזה מסיון והעבירו לאור לאחים והם תלו מודעות אזהרה בכל השכונה, ושמעתי שהתריעו במקום עד שהתבטל.
(מי שמכיר מסיונרים, יודע שהם לא נבהלים ובורחים, אלא מתחילים להתווכח איתך ולהראות לך כביכול שהם צודקים..)

• הוסף לסימניות
פנה אליו אדם והעניק לו מכשיר נגן אם.פי.3. הוא התפלא על ה”מתנה” ותהה למניעי מעניק המכשיר, אולם הבין כי מדובר במשהו פרסומי וניאות להכניס את המכשיר לתיקו.
כאן עצרתי.
מה אתם, סתומים? (סליחה על הבוטות.)
מי לוקח נגן חינם, מאדם זר, באמצע הרחוב? מפעיל אותו להנאתו בבית?
יכולות להיות שם כ"כ הרבה בעיות, בנוסף למיסיון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה