כללי אזהרה לגבי פונטביט

• הוסף לסימניות
לכל מאן דבעי,
לאחרונה נכנס אימייל מפונטביט על מבצע מסוים והפרסום כולל תמונה לא צנוע.
שלחתי אימייל לפונטביט בבקשה להתחשב בציבור שומר תו''מ ולא הגיבו. לתועלת הכלל אני ממליץ לכל אחד לשלוח אליהם ''מחאה''.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עקיבא1;1046419:
לכל מאן דבעי,
לאחרונה נכנס אימייל מפונטביט על מבצע מסוים והפרסום כולל תמונה לא צנוע.
שלחתי אימייל לפונטביט בבקשה להתחשב בציבור שומר תו''מ ולא הגיבו. לתועלת הכלל אני ממליץ לכל אחד לשלוח אליהם ''מחאה''.

אני קיבלתי מייל, אך לא יכולתי לראות את התמונות. גם לא את פרטי המבצע שהופיעו כתמונה.

יש לי נתיב.

• הוסף לסימניות
ואני לא קיבלתי כלום :(
מה המבצע?

• הוסף לסימניות
200 תמונות ב1490 ש"ח
גמני שלחתי להם תגובה כאובה על הזלזול ברגשי הלקוחות שלהם. תצטרפו גם אתם.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה לא צנוע בתמונה. זה גבר, לא?

• הוסף לסימניות
המאגר שלהם בכלל לא נפתח ברימון...

• הוסף לסימניות
גם לי הפרסומת לא הוצגה
שלחתי להם מייל שהאינטרנט שלי חוסם את הפרסומת שלהם
ואם מדובר במבצע שווה אשמח לשמוע...

וקיבלתי תגובה כדלהלן:
היי רוחמה, בוקר טוב
הפרסום הוא לגבי האתר החדש שלנו - פונטביט אימאג'ס שאכן נחסם ע"י אינטרנט רימון מהסיבה שיש בו תכנים לא צנועים.
אנחנו פועלים על הקמה של אתר שמותאם לאתר החרדי ומקווה שיעלה כבר בעתיד הקרוב.

האם תרצי להתעדכן?
בברכה,
גואטה ניצן
פונטביט בע"מ
03-6811211

• הוסף לסימניות
אז אני מבין שהיוזמה שלי התקבלה...

נכתב ע"י ruchama135;1048377:
גם לי הפרסומת לא הוצגה
שלחתי להם מייל שהאינטרנט שלי חוסם את הפרסומת שלהם
ואם מדובר במבצע שווה אשמח לשמוע...

וקיבלתי תגובה כדלהלן:
היי רוחמה, בוקר טוב
הפרסום הוא לגבי האתר החדש שלנו - פונטביט אימאג'ס שאכן נחסם ע"י אינטרנט רימון מהסיבה שיש בו תכנים לא צנועים.
אנחנו פועלים על הקמה של אתר שמותאם לאתר החרדי ומקווה שיעלה כבר בעתיד הקרוב.

האם תרצי להתעדכן?
בברכה,
גואטה ניצן
פונטביט בע"מ
03-6811211

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה