דרוש מידע אזהרת מייל בסיכון, איך מונעים חסימה?

• הוסף לסימניות

דחוף דחוף דחוף אבקש להציף שוב את הנושא! בעבר היה לי אימייל עד שהתחלתי לקבל התראות בכל פעם שנכנסתי אני לחשבוני עד שיום אחד זה נחסם!

כעת יש לי ב"ה מייל זה זמן רב וכעת התחלתי ג"כ לקבל התראה שהמייל שלי בסיכון ואני לא יודע מה לעשות זה עלול להיחסם לי שוב על לא עוול בכפי
מי שיכול להציל אותי מהר מהר מהר
אשמח אם תגיבו במהירות!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות

דחוף דחוף דחוף אבקש להציף שוב את הנושא! בעבר היה לי אימייל עד שהתחלתי לקבל התראות בכל פעם שנכנסתי אני לחשבוני עד שיום אחד זה נחסם!

כעת יש לי ב"ה מייל זה זמן רב וכעת התחלתי ג"כ לקבל התראה שהמייל שלי בסיכון ואני לא יודע מה לעשות זה עלול להיחסם לי שוב על לא עוול בכפי
לעדכן בזה מייל לשיחזור וכן טלפון לאימות וקבלת SMS ולמלא כמה שיותר פרטים...........

• הוסף לסימניות
אם אני מעדכן טלפון לSMS אז הוא עוד ישלח איזה קוד בSMS ואני אין לי אלא פלאפון מהודר וכשר
ומה יהיה אז

• הוסף לסימניות
מייל לשחזור חשבון...
[כל פעם פותחים מאותו מקום?]

• הוסף לסימניות

מי שלח לך את ההתראה הזאת?
לפעמים זאת צורה של עוקץ

• הוסף לסימניות

למלא מייל לשחזור חשבון ופרטים אישיים כמו תאריך לידה וכו'
למה קבלת את ההודעה? (מה כתוב למה החשבון בסיכון)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה