אזהרת ניסיון גישה באנטי וירוס ESET

• הוסף לסימניות
מידי פעם אני מקבל התרעות כאלה ואחרות מתי לאשר גישה ומתי לא או שאין נפק"מ בזה (מצורף תמונה)
‏‏צילום מסך (34).png

תודה

• הוסף לסימניות
חשוד מאוד

יש לך איזה תוכנה ברקע שאמורה לנסות לגשת למצלמה (למשל CHROME עם הרשאות מתאימות לצאטים וכדו ) ?

• הוסף לסימניות
כל תוסף וכדו' שמתקינים כבר כותב לך שהוא צריך גישה חופשית מסתמא זה אחד מהתוספים או מהתוכנות האלה
השאלה אם זה בסדר או שללא לתת גישה

• הוסף לסימניות
יש הבדל בין "הרשאת גישה" ל"נסיון גישה" - נסיון גישה לא מוכר זה חשוד מאוד

• הוסף לסימניות
הייתי נזהר....
זה
upload_2018-9-21_13-28-45.png

לפעמים מתחבאים מאחוריו וירוסים וכו...

אם אתה לא יודע אל תאשר או אם לא ביקשת ישירות אתה אל תאשר

כמו"כ הייתי ממליץ לעשות סריקת רוגלות ב
https://downloads.malwarebytes.com/file/adwcleaner

• הוסף לסימניות
תאמת אפי' שלחצתי על "חסום גישה" וזה על "זכור עבור יישום זה" כמו בתמונה, עדיין הוא מנסה שוב ושוב, כמובן שאני לא נותן גישה כמו שהמלצתם.
בכל אופן מי שיודע מה היישום הזה אשמח לדעת.
תודה

• הוסף לסימניות
לגלות מה זה זה כבר יותר מורכב,
תבדוק עם autoruns האם אתה מזהה משהו חריג ברשימת התוכנות המופעלות עם עליית המחשב.
וכן עם process explorer האם יש משהו חריג בתהליך.

יתכן גם שeset מנדב מידע נוסף כלשהו.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איך שהבנתי מתוך הדברים - אם זה מתקיה של וינדוס בכונן c בדרך כלל, אז זה סה"כ החפירה הרגילה של מיקרוספט, שבין כה חופרת בכל מיני דרכים, כך שאין לחשוש מזה כ"כ.
תודה בכל אופן

• הוסף לסימניות
אוקי, סה"כ כתבתי מה שהבנתי מהאתר שהביאו לעיל, שם כתבו בפשטות שזה חפירה של מיקרוספט בלבד.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם לי בימים האחרונים יש אזהרות על ניסיונות גישה למצלמת האינטרנט באנטיוירוס ESET

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה