דרוש מידע אזיקרי- חנות ריצופים בראשון לציון- דחוף מידע!!

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
האם מישהי קנתה בחנות אזיקרי בראשון לציון והיתה מרוצה מהשרות,
הבנתי שייש להם מבחר גדול מאד של ריצופים ומחירים זולים,
אשמח לשמוע מבעלי נסיון עם חנות זו,
אני רוצה ליסוע לשם הבוקר!!! השאלה אם משתלם באמת.....

• הוסף לסימניות
אני אישית לא קניתי שם אבל יודעת על הרבה מאד שקנו והיו מאד מרוצים!!!

• הוסף לסימניות
אני קניתי שם לפני שנה. שירות מצויין חומר איכותי מאד, לא יכולה להגיד לך שמאד זול, הם עושים מחירים טובים והיחס שלהם מצויין!!!
מכירה עוד כמה שהלכו אליהם ומאד נהנו.

• הוסף לסימניות
אני קניתי שם לפני שנה. שירות מצויין חומר איכותי מאד, לא יכולה להגיד לך שמאד זול, הם עושים מחירים טובים והיחס שלהם מצויין!!!
מכירה עוד כמה שהלכו אליהם ומאד נהנו.
קנית שם ריצוף? מבריק? סיני?

• הוסף לסימניות
קניתי שם גם.
ריצוף מבריק איטלקי.
מרוצה מאוד מאוד ב"ה!!

• הוסף לסימניות
ההורים שלי, ו-2 אחים שלי קנו שם. היו מאד מרוצים מהשרות ומהמחיר.

• הוסף לסימניות
יש באיזקרי אריח שהם מציגים אותו בכל מקום אפשרי, ומפני כמה סיבות שאין ביכלתי להרחיב בהם היינו בטוחים שהוא איטלקי, ורק אחרי שהובא לאתר בניה מצאנו לדאבונינו שהוא הודי. לאחר מעשה נודע לנו על לקוחות נוספים שנפלו כמונו.
קחו זאת לתשומת לבכם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה