- הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלית;848727:חשוב לי מאוד לדעת , הבעיה היא באלעד ? כי אם כן את יכולה לדבר עד מחר שום דבר לא יעזור!
א. ואם כן. אז למה אי אפשר לדבר.
ב. ואם לא. אז .....
נכתב ע"י ויזואלית;848727:חשוב לי מאוד לדעת , הבעיה היא באלעד ? כי אם כן את יכולה לדבר עד מחר שום דבר לא יעזור!
נכתב ע"י תור הזהב;848446:זה קורה בהרבה גנים של סקטורים צרים.תוך תקופה לא ארוכה הבוכה מתרגלת ומתבגרת ובת החמש לומדת להתמודד איתה.
מה שכן בתקופה הראשונה חייבים תגבור של אנשי צוות.
באוגוסט היה רמדאן עכשיו הם חוזרים לעבוד בשיא המרץנכתב ע"י ריבק;848743:חבל שלא ניצלו את יולי אוגוסט בשביל זה!!, והערבים יכולים לעבוד בימים שמיום כיפור עד סוף סוכות.
נכתב ע"י ליקי;849106:באוגוסט היה רמאדן עכשיו הם חוזרים לעבוד בשיא המרץ![]()
לפי האשכול כאן מזל שיש לי בנים![]()
נכתב ע"י obyektiv;849127:תכתבי מכתב ותרשמי העתקים (לא חיבים כמובן לשלוח בפועל)
1. רשימת חברי כנסת. 2. משרד החינוך 3. מבקר המדינה. וכו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים