אזני המן

• הוסף לסימניות
למי יש מתכון טוב לאזני המן?
בעיקר בצק טוב.

• הוסף לסימניות
בצק:
3 כוסות קמח
1 כוס סוכר
400 גר' מרגרינה
1 ביצה
כפית תמצית וניל

מילוי:
ממרח תמרים / פרג / ריבה / שוקולד / ריבת חלב

1. מערבבים את הסוכר עם הביצים, המרגרינה ותמצית הווניל עד לקבלת תערובת אחידה.
2. מוסיפים את הקמח, מעבדים עד לקבלת פירורים, ולשים קלות רק עד שנוצר בצק.
3. משהים במקרר לחצי שעה.
4. מרדדים את הבצק לעובי של 4-3 מ"מ, קורצים עיגולים בקוטר 10 ס"מ ומניחים במרכז כל עיגול כפית מן המילוי. אוספים באצבעות את שולי העיגול לקבלת צורה של אוזן המן.
6. שמים בהקפאה את אוזני ההמן לרבע שעה.
6. אופים בתנור 180 מעלות במשך 30 דקות.

• הוסף לסימניות
מניסיון הבצק הכי טוב הוא בצק שמרים!!!
לא ניסיתי למלא בשוקולד השגרתי, אבל יש לי מרשם של מילוי שקדים ושוקולד שהולך מצוין עם בצק שמרים.
אם מעניין אתכם- אעלה.

• הוסף לסימניות
מתכון, בבקשה?

• הוסף לסימניות
יש למשהו מתכון בלי מרגרינה מוצלח?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תובנה;533748:
יש למשהו מתכון בלי מרגרינה מוצלח?

לקחת לי את המילים מהמקלדת...
כשאני מכינה עוגיות פריכות אני מחליפה: 200
גר' מרגרינה ב- 100 מ"ל מים + 100 מ"ל שמן
ובנתיים יצא טוב, השאלה איך יוצא באוזני המן?

• הוסף לסימניות
בבקשה, מתכון מעולה לבצק עבור אוזני המן ללא מרגרינה!

4 ביצים
1 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
מיץ מלימון אחד
+ קליפה מגוררת
1 כפית תמצית וניל
5 כוסות קמח
2 כפות אבקת אפיה.

מילויים כרצונכם! שוקולד, ריבה, ממרח תמרים עם אגוזים וכו' וכו'..

לבריאות!

• הוסף לסימניות
מלית שקדים ושוקולד:
200 גר' שקדים טחונים דק
1 מרגרינה:(
1 כוס סוכר
ביצה
1 כוס קורנפלור
1 חב' שוקולד מריר מומס
להקציף מרגרינה וסוכר,להוסיף ביצה, קורנפלור עד קבלת מרקם אחיד. להוסיף שקדים ושוקולד.
ניתן למלא בכל סוגי הבצק, הכי מוצלח, כאמור, בבצק שמרים.
אני מורידה מחצית מכמות המרגרינה, וזה ממש לא מורגש בטעם.
וחוץ מזה- יש לי מרשם מצוין לבצק שמרים בלי מרגרינה, אבל כבר אין לי כח להקליד גם אותו...:(
אם אני לא טועה כבר כתבתי עליו משהו באיזשהו אשכול שהיה כאן בחודשים האחרונים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה