אזרחות אמריקאית, מי יכול לעשות לנו את זה?

• פותח הנושא $bsd
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עשיתי לפני 3 חודשים
לאבא שלי יש מסמכים שהיה בארה"ב מגיל 6 עד 18 פלוס.
לילדים שלי אצטרך לנסוע לארה"ב לעשות להם
(לעשות דרכון ישראלי ולעשות ויזה... לנסוע לשם כדי שיקבלו אזרחות)

הבעיה היא שאחיות שלי שהיו אחרי בקונסול כבר קיבלו לפני חודש וחצי את הדרכונים, ואני עדיין מחכה.
למישהו יש פיתרון איך אפשר לקבל את הדרכון?

• הוסף לסימניות
עשיתי לפני 3 חודשים
לאבא שלי יש מסמכים שהיה בארה"ב מגיל 6 עד 18 פלוס.
לילדים שלי אצטרך לנסוע לארה"ב לעשות להם
(לעשות דרכון ישראלי ולעשות ויזה... לנסוע לשם כדי שיקבלו אזרחות)

הבעיה היא שאחיות שלי שהיו אחרי בקונסול כבר קיבלו לפני חודש וחצי את הדרכונים, ואני עדיין מחכה.
למישהו יש פיתרון איך אפשר לקבל את הדרכון?
תכתבו להם מייל:
TelAvivACS @ state.gov

• הוסף לסימניות
לכאורה לנסוע
הבנתי שיש אפשרות להביא הוכחה שאחד מאיתנו גר שם תקופה אפילו קצרה ממש כמו אישור לימודים, חשבון חשמל וכד’
מכירה אפשרות כזאת?

• הוסף לסימניות
מה המייל של הקונסול בירושלים?
ומה לכתוב
יש נוסח שכדאי לכתוב?
זה המייל היחיד שלי (שהתכתבתי איתם)
מצאתי את המייל הזה:
JerusalemIVInquiries @ state.gov
אני לא יודעת אם הוא פעיל.
פשוט לרשום להם מה הבקשה שלכם,
כולל שם של מי שרשום על הדרכון כולל ה- SSN

• הוסף לסימניות
יש למשהו קישור לתור לדרכון חדש?
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה