דרוש מידע אזרחות ארצות הברית לילד מחוק הסבא

• הוסף לסימניות
אני יודעת שרק אם שני ההורים אזרחים, ניתן לקבל אזרחות בשגרירות בארץ.
לא.
ניתן לקבל אזרחות בארץ גם אם הורה אחד הוא אמריקאי.
רק מה?
רק אם ההורה בעצמו הוא אמריקאי ויש לו תעודות ששהה שם 5 שנים ברציפות לפחות שתי שנים אחרי גיל מסויים.
אם הילדים מקבלים אזרחות מחוק הסבא אין דרך אחרת חוץ מלהגיע לחו"ל.

• הוסף לסימניות
בעלי ואני אזרחים בגלל ההורים.
ו2 הילדים הגדולים קבלו והשאר לא!
יש צורך להוכיח שאחד מבני הזוג שהה יותר מחדשיים בארה"ב, תעודות, כרטיסי טיסה, קבלות...
מה שלא הצלחנו להוכיח.

הגדולים קיבלו בגלל שהיה פקיד נחמד, וכשביקשנו לשאר הילדים איימו לבטל את האזרחות של הגדולים...
2 מאחי נסעו לארהב עם הילדים, יום אחד של שהייה שם ומקבלים את האזרחות. [הם סידרו את הדפים והפגישות קודם] אבל כל זה שווה רק לאחר בדיקה של הכנסות כדי לדעת שבטוח מקבלים את הכסף חזרה...

• הוסף לסימניות
תגידו, זה תקף רק לארה"ב, או גם למקומות אחרים בעולם?

• הוסף לסימניות
אשתי נולדה בארצות הברית לי אין אזרחות, האם אני יכול לשעות לילדים שלי אזרחות בארץ?

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו לבד, וזה תהליך ממש פשוט!
בכל אופן יש חוק (חדש ממש) שאפשר לקבל הנחה משמעותית מאד לעלות האזרחות. זה יוצא באזור 2000 ש"ח למשפחה!!
אם ההכנסה השנתית פחות מ-50,000 דולר.
עשיתם לבד או דרך "סוכן"?

• הוסף לסימניות
אני אזרחית בגלל שאבא שלי גדל בארה"ב, בעלי לא. אני יכולה לעשות אזרחות לילדים שלי בארה"ב? ז"א אני זכאית לקצבת ילדים?
וכן יש לי עכשיו בת אחת, יש עניין לעשות עכשיו? או שאני אצטרך לסוע עם כל הילדים בעז"ה?

• הוסף לסימניות
אני אזרחית בגלל שאבא שלי גדל בארה"ב, בעלי לא. אני יכולה לעשות אזרחות לילדים שלי בארה"ב? ז"א אני זכאית לקצבת ילדים?
וכן יש לי עכשיו בת אחת, יש עניין לעשות עכשיו? או שאני אצטרך לסוע עם כל הילדים בעז"ה?
תצטרכי עם כל ילד ליסוע, ככה זה עובד...

• הוסף לסימניות
חמי אזרח אמריקאי ולבעלי יש אזרחות, הם ילדי יוכלו לקבל גם הם אזרחות..?

• הוסף לסימניות
חמי אזרח אמריקאי ולבעלי יש אזרחות, הם ילדי יוכלו לקבל גם הם אזרחות..?
חמיך עצמו גר בחו"ל ?
אם כן ילדיך יוכלו לקבל, אבל אם חמיך עצמו לא היה גר שם יותר מ5 שנים כששנתיים מעל גיל 14 אז לא.

• הוסף לסימניות
מישהוא יודע כמה שכיר צריך להרויח כדי לקבל קצבה לילדים? יש 3 ילדים השאלה אם שווה לטוס ....

• הוסף לסימניות
סבא שלי נולד בניו יורק .
בתור בחור בא ללמוד בארץ.
נשאר לגור כאן מהחתונה.
נפטר לפני כ11 שנים.
יש לי אפשרות לקבל אזרחות מתוקף חוק הסבא?
אפשר פירוט של החוק שהוזכר כאן כל כך הרבה פעמים???

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו לבד, וזה תהליך ממש פשוט!
בכל אופן יש חוק (חדש ממש) שאפשר לקבל הנחה משמעותית מאד לעלות האזרחות. זה יוצא באזור 2000 ש"ח למשפחה!!
אם ההכנסה השנתית פחות מ-50,000 דולר.
עשיתם לבד?
אשמח לעזרה בנושא
אשמח למייל שלך ליצירת קשר
תודה

• הוסף לסימניות
אני עשיתי דרך מישהי את כל התהליך,
ממש לאחרונה
הייתי ממש מרוצה- טיפלה לי בפטור, קביעת תור לאזרחות וכד'.
כרגע אני בתהליך של הSSN..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה