- הוסף לסימניות
בעלי גדל בארה"ב ולכן ילדי מקבלים אזרחות בשגרירות כאן בארץ
שווה בדיקה
ואת לא אזרחית?
בעלי גדל בארה"ב ולכן ילדי מקבלים אזרחות בשגרירות כאן בארץ
שווה בדיקה
לא.אני יודעת שרק אם שני ההורים אזרחים, ניתן לקבל אזרחות בשגרירות בארץ.
רק אם היא גרה 5 שנים לפחות בארה''ב ויש לך על זה הוכחות רשמיותאשתי נולדה בארצות הברית לי אין אזרחות, האם אני יכול לשעות לילדים שלי אזרחות בארץ?
עשיתם לבד או דרך "סוכן"?אנחנו עשינו לבד, וזה תהליך ממש פשוט!
בכל אופן יש חוק (חדש ממש) שאפשר לקבל הנחה משמעותית מאד לעלות האזרחות. זה יוצא באזור 2000 ש"ח למשפחה!!
אם ההכנסה השנתית פחות מ-50,000 דולר.
תצטרכי עם כל ילד ליסוע, ככה זה עובד...אני אזרחית בגלל שאבא שלי גדל בארה"ב, בעלי לא. אני יכולה לעשות אזרחות לילדים שלי בארה"ב? ז"א אני זכאית לקצבת ילדים?
וכן יש לי עכשיו בת אחת, יש עניין לעשות עכשיו? או שאני אצטרך לסוע עם כל הילדים בעז"ה?
אני לא אזרחיתואת לא אזרחית?
חמיך עצמו גר בחו"ל ?חמי אזרח אמריקאי ולבעלי יש אזרחות, הם ילדי יוכלו לקבל גם הם אזרחות..?
עשיתם לבד?אנחנו עשינו לבד, וזה תהליך ממש פשוט!
בכל אופן יש חוק (חדש ממש) שאפשר לקבל הנחה משמעותית מאד לעלות האזרחות. זה יוצא באזור 2000 ש"ח למשפחה!!
אם ההכנסה השנתית פחות מ-50,000 דולר.
עשיתי לבד את האזרחות לא את הפטור.עשיתם לבד?
אשמח לעזרה בנושא
אשמח למייל שלך ליצירת קשר
תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים