דרוש מידע אז אחרי ככ הרבה זמן בשלל החברות החשמל השונות לאן תמליץ לי לעבור...

• הוסף לסימניות
אז לאן בסופו של יום לעבור בחברות החשמל השונות
אין לי מונה חכם
ואני רוצה הנחה קבועה
וכן לא בא לי חברה עם בעיות...

• הוסף לסימניות
אני מאוד מרוצה מהמעבר לאלקטרה פאוור.
אני יכול להמליץ עליהם,
יש להם את המסלולים הכי זולים (לפחות על פי זמן הבדיקה שלי -ספטמבר 2025).

יש עוד כמה עם היצע מסלולים כמו שלהם, אבל להם יש הנחה נוספת משהו למי שמשתמש בגז שלהם גם...

• הוסף לסימניות
אני חושש לעבור בגלל שקראתי שהיו חשבוניות בעייתיות ושמחייבים הרבה יותר כל עוד לא שמים לב לזה

• הוסף לסימניות
אני חושש לעבור בגלל שקראתי שהיו חשבוניות בעייתיות ושמחייבים הרבה יותר כל עוד לא שמים לב לזה
לא משהו שנתקלתי בו באלקטרה.
אבל בדיוק לכן יש צורך במעקב חודשי.
תזכור שמדובר בחיסכון של בין 30 ל90 שח לחודש.

אפס מאמץ.

אנחנו זוג + 2, דירת שלושה חד', וחוסכים מאז המעבר 40+ שח כל חודש.

לשיקולך.

• הוסף לסימניות
עברנו לפני שנה לבזק ואני מתחרטת.
הנחה של 30 שח בערך לחודש.
ואין שום פרוט בחשבונית.
כלום.
לדעתי החיובים גבוהים ואין לי איך לבדוק את זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה