אז איך היה בכנס?

• הוסף לסימניות
הדבר הכי כיף היה, להכיר את החברים הוירטואלים וסוף סוף
לראות אותם במציאות!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אז מי הגיע, ואיך היה? מאוד מעניין לשמוע רשמים,
ומה זה תרם לכם? או האם זה תרם לכם?
אני לא הגעתי, אבל אולי אשתכנע עכשיו בשביל פעם הבאה..?
ספרו.
https://www.prog.co.il/threads/אם-תשאלו-אותי-מה-דעתי.338432/

פגשתי שם יהודי נחמד דובר צרפתית שעצר אותי בהתרגשות: שלום מענדי, הוא הציג את עצמו בתור המייצג של שאול יצחק לקראת הסוף ששאלתי אותו לשמו: הוא אמר.... ג'קי ירחי:p:D

• הוסף לסימניות
https://www.prog.co.il/threads/אם-תשאלו-אותי-מה-דעתי.338432/

פגשתי שם יהודי נחמד דובר צרפתית שעצר אותי בהתרגשות: שלום מענדי, הוא הציג את עצמו בתור המייצג של שאול יצחק לקראת הסוף ששאלתי אותו לשמו: הוא אמר.... ג'קי ירחי:p:D
:) סתם צחק איתך כי הייתי איתו בדיוק בטלפון. שמעתי את הקול שלך מדבר איתו והצטערתי שבסוף לא הגעתי לפגוש את מנדי ירוסלבסקי הצעיר.

• הוסף לסימניות
היה מדהים!
תודה לכל העוסקים במלאכה!

• הוסף לסימניות
כן...גם אני נהניתי לראות את הפורום קורם מולי עור וגידים

• הוסף לסימניות
בקיצור מי מתנדב להעלות תמונות.

• הוסף לסימניות
מי שלא בא באמת הפסיד!!
הייתה הפקת ענק, ופגשנו את חברי/חברות הפורום (כל אחד ועניינו...חו" שלא יובן אחרת) ורק בשביל זה היה שווה להגיע, אבל גם בשביל ההרצאות המרתקות והדוכנים המעניינים והמגוונים...
עולם ומלואו!

• הוסף לסימניות
אוווף!!!!!!!! מישהו יכול להעלות תמונות מהכנס? ליבי היה בכנס ואנוכי בישיבה בבני ברק מנסה לדמיין מה הפסדתי...:(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה