- הוסף לסימניות
ואז יהיה דברים אחרים "לריב עליהם"הנחמה היא שמעבר לפינה שוב, כנראה, עומדת האופנה של הארוך.
ואז יהיה דברים אחרים "לריב עליהם"הנחמה היא שמעבר לפינה שוב, כנראה, עומדת האופנה של הארוך.
חשוב לי שבנותי תרגשנה טוב בכל המובנים, וגם תהיינה צנועות, ואני ממש לא חניוקית.סליחה שאני מצטרפת ולא יודעת בידיוק אם אני צודקת או לא.. אבל יש לי תחושה עגומה למדי שהחצאית של הבת שלך אכן היתה יותר מידי ארוכה.. (גם נשמע לי טיפה מוזר לשלוח על כזה דבר אאכ זה מטאטא את הרחוב)
העיתון ממש לא מיינסטרימי, בכל אופן, לא אצל הק"סניקים המצומצמים...זה לא האישיו.
הנושא הוא, שעיתון שמתיימר להיות מיינסטרימי וכך הוא אכן נתפס בעיני רבים, מעלה על גבי דפיו תמונות לא כ"כ צנועות ומי מדבר על מגבלת גיל 3 ז"ל.
להיכן הציבור הולך? מה המיינסטרים חושב? אנשי העיתון יודעים זאת היטב...
יש כאן כאב על המצב, וגם אם המצב יותר טוב, יש כאן כאב על התנהלות העיתון שמציג את עצמו בתור הז'אנר המרכזי, בה בשעה שהוא מכוון למכנה משותף נמוך שיביא כמה שיותר קוראים ונזהר לא למתוח את החבל יותר מידי, כדי לא לאבד קוראים שאמנם הם תמימים אבל עדיין שמרנים ויש גבול למה שהם מסוגלים לסבול.
לא הבנתם!בסדר בואו נשווה בין פרסומות של ני פארם
א. אח, איזו עקיצה!(יש עוד דומגאות שזה רק אצל החרדים... שווה לקחת קבלנים ערבים להרוויח את ההפרש ולא לפרנס יהודים... נו נו )
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים