דרוש מידע אז בעצם יוצא לי מחיר של השתלה

• הוסף לסימניות
עשיתי טיפול שורש אצל ד"ר קפלן, עלה 2500 ש"ח
עכשיו ביקשתי הצע"מ מד"ר שיפר למבנה וכתר, יוצא לי עוד 3450 ש"ח (מבנה 600, כתר זמני 350, כתר זירקוניה 2500 לדבריו הם לא עושים כתר פשוט יותר..), לא הזוי?

מה הלאה? :(
לשלם את זה?

• הוסף לסימניות
יש לך ביטוח משלים מקסימלי בקופ"ח?

• הוסף לסימניות
יש לי מכבי זהב, זה מקסימלי?

• הוסף לסימניות
לא מכירה את תוכנית הביטוחים במכבי.

במאוחדת כל הנ"ל יצא לי 1763 לשן אחת, אז שווה לברר במכבי.

חייבת לצין שד"ר שיפר הוא אלוף, כתרים שעשיתי אצלו לפני כמעט עשרים שנים במצב מצוין.

• הוסף לסימניות
אם נשים כסף בצד

מה השיקולים, בעיקר לטווך ארוך, בין שורש וכתר להשתלה?

• הוסף לסימניות
עשיתי טיפול שורש אצל ד"ר קפלן, עלה 2500 ש"ח
עכשיו ביקשתי הצע"מ מד"ר שיפר למבנה וכתר, יוצא לי עוד 3450 ש"ח (מבנה 600, כתר זמני 350, כתר זירקוניה 2500 לדבריו הם לא עושים כתר פשוט יותר..), לא הזוי?

מה הלאה? :(
לשלם את זה?
בלאומית זהב
עלה לנו רבע מהמחיר שאת מתארת, רופא ממש מקצועי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה