אז החלטתי גם לשתף משהו...

• פותח הנושא M.TS
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הרבה שאלו אותי למה אני לא מעלה גם דוגמאות של עבודות שלי....
אז זה באמת מורכב, כל עבודה עם הבעייתיות שלה, הזכויות, הבנות שמופיעות שם... עוד כמה שפחות אהבתי בשביל לעלות... וכו'...
ניסיתי בכל אופן למצוא משהו...
אני מצרפת קישור לקליפ שעשיתי ממש מזמן... תקציר ארועי סוכות של סורוצקין. מפיקה: מ. קוסובר, עריכה: שלי :)
האתגר היה:
1. במעברים, היה צורך במעבר שימחיש שמדובר על מקומות שונים, בגלל שהצילומים מאד דומים
2. לערוך את כולם בקצב של שיר אחד, למרות שהם רקדו לשירים שונים, היה צריך להתאים/ להאט/ למהר...
3. לבחור את הקטעים היפים והייחודיים לכל מקום.
זהו...
אז תהנו
ותזכרו שגם אני העלתי סוף סוף משהו ;)

https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=546354356979657063326E464B3342347436653838673D3D

• הוסף לסימניות
וואי
מילכה!!! היה שווה.
מהמם,
מלא קצב וטעם

• הוסף לסימניות
תודה על השיתוף
מאד יפה. במיוחד החלק הראשון של הקצב - זורם ונעים לעין.
משערת שהיית צריכה להתמודד עם כמויות של חומר, בחרת קטעים יפים מאד.
הערה קטנה, בקטעי רגש הייתי מעדיפה פיידים שחורים מאשר דיזולב בין קטע לקטע.

• הוסף לסימניות
היי היה לי את הקליפ הזה כבר (לא ידעתי שאת ערכת)
עבודה מאוד יפה!!
שאפו על הקצב, מנסיון זה דבר שיכול לשגע פילים

המון הצלחה.

• הוסף לסימניות
מדהים! אהבתי מאד את הפתיחה, וואוו...
והקצב, נו, את זה אני כבר מכירה מהקליפים שלך.
יש לך קצב מטורף שעושה את הקליפים!!

• הוסף לסימניות
וואו על הקצב!!!!
כמה עריכה... בטח היה לך טוןןןןןןןןןן חומרי גלם...
אלופההה

• הוסף לסימניות
תודה לכולכן על הפרגון....
זה באמת היה כמויות של חומרי גלם.... 4 שעות לפחות כפול כל המוסדות... זה היה מזמן, אבל אני בהחלט זוכרת שזו היתה אטרקציה לעבור על כמויות החומר.
תודה על השיתוף
מאד יפה. במיוחד החלק הראשון של הקצב - זורם ונעים לעין.
משערת שהיית צריכה להתמודד עם כמויות של חומר, בחרת קטעים יפים מאד.
הערה קטנה, בקטעי רגש הייתי מעדיפה פיידים שחורים מאשר דיזולב בין קטע לקטע.
לא חשבתי שתשרדי לראות עד שם ;)
יש שם עוד כמה קריחצים שלא אהבתי...
תודה על ההערה.

• הוסף לסימניות
סחרחורת, איך עשית כזה דבר?
הפתיחה מעוררת התפעלות, ואו

• הוסף לסימניות
מקסים!

• הוסף לסימניות
תודה לכולכן על הפרגון....
זה באמת היה כמויות של חומרי גלם.... 4 שעות לפחות כפול כל המוסדות... זה היה מזמן, אבל אני בהחלט זוכרת שזו היתה אטרקציה לעבור על כמויות החומר.

לא חשבתי שתשרדי לראות עד שם ;)
יש שם עוד כמה קריחצים שלא אהבתי...
תודה על ההערה.

חיפשתי את אחיין שלי ;)

• הוסף לסימניות
רק עכשיו גיליתי את האשכול הזה
זה אחד הקליפים הנצפים ביותר בערוץ שלי ביוטיוב
אנשים מכל מקום בעולם רואים ומגיבים בהתפעלות, גם גויים
בעבודה הזו בחרתי את מילכה, בעיקר בגלל הקצב, ואכן היה שווה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה