כללי אז הנה, זה מגיע, קישוט הסוכה שלי -

• הוסף לסימניות
בס"ד
נו, אז מה אתם אומרים?
אשמח לחוו"ד.
תודה, חג שמח!
*כמובן שכל הזכויות שמורות.

קבצים מצורפים

• 1למען_ידעו1.jpg
    2 MB · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
בס"ד
נו, 55 צפיות ואף לא תגובה אחת?:confused:
מה איתכם?
שפכו חוו"ד...
שבת שלום.

• הוסף לסימניות
מאד יפה, מושך בשונותו ועדינותו
אם הכתב הוא העיקרי פה, אז אולי כדאי לשחק איתו קצת.

• הוסף לסימניות
אולי כדאי להשמיט את ה'חג שמח'?

• הוסף לסימניות
מאוד יפה ומעודן
אבל הרקע לא מזכיר את סוכות , אם היית עושה רקע של ארבעת המינים או משהו...
לפי דעתי - גוונים ירוק צהוב עד חום יזכירו טוב את חג הסוכות
בהצלחה

• הוסף לסימניות
יפה מאד. עדיף שינוי בצבעים - כאמור. כ"כ הפרחים שם אמורים לסמל קישוטי סוכה או בעצם סכך... נראה לי שכדאי להחליף אותו עם ענפי תמר, אפשר מתפלשים מלמעלה. אפשר גם לנסות לנקד את הפסוק. (אני גם הייתי כותב מקור), (אולי גם למרכז את הבס"ד).
הרבה ביקרות? נו ככה זה שמבקשים באמת חוו"ד. בכל אופן באמת יפה מאד.

• הוסף לסימניות
יפה מאד. עדיף שינוי בצבעים - כאמור. כ"כ הפרחים שם אמורים לסמל קישוטי סוכה או בעצם סכך... נראה לי שכדאי להחליף אותו עם ענפי תמר, אפשר מתפלשים מלמעלה. אפשר גם לנסות לנקד את הפסוק. (אני גם הייתי כותב מקור), (אולי גם למרכז את הבס"ד).
הרבה ביקרות? נו ככה זה שמבקשים באמת חוו"ד. בכל אופן באמת יפה מאד.

ממש לא הרבה ביקורת, תודה רבה, באמת שזה עוזר להתקדם..
כשאני מבקש חוו"ד אני באמת מתכוון לכך, אז תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה