אז כן. הוא כאן. "לשנות". הסינגל השלישי.

• הוסף לסימניות
בשונה מ 2 השירים הקודמים (והמיוחדים!),
הפעם הלחן מקפיץ ומעניין,בסגנון הקאנטרי,
ועדיין,מצליח לרגש..
והעיבוד - מעניין,כרגיל..

אם אהבתם - "תפדבקו"..

מצורף השיר להורדה,וקישור לקליפ ביוטיוב.
הרשמו לערוץ וקבלו את השירים לפני כולם!
בהמשך אעלה קישור להורדה לקליפ.

https://www.youtube.com/watch?v=yAl7ApjjZXs
האזנה נעימה! :)

קבצים מצורפים

• לשנות - עטיפת סינגל.jpg
    לשנות - עטיפת סינגל.jpg
    1.7 MB · צפיות: 76
  • לשנות mp3.mp3
    8.8 MB · צפיות: 167
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
איזה מילים, איזה לחן.. איזה שיר!!! מממש התברתי.
זכיתי לשמוע אותו כבר לפני כמה ימים, מאז הוא לא מפסיק להתנגן אצלנו..
יישר כח!

• הוסף לסימניות
מתי ייצא דיסק??? :)

• הוסף לסימניות
אני מנסה להוריד את "הוא שמע" ללא הצלחה! אפשר להעלות שוב בבקשה?

אגב, השירה בשיר הנוכחי קצת מתכתית ופחות רכה-בהשוואה ל"קרב יום"-אולי זה משהו במיקס??
כי אם המסר של השיר הוא שינוי חיובי-לא תזיק פה רכות....

• הוסף לסימניות
אני מנסה להוריד את "הוא שמע" ללא הצלחה! אפשר להעלות שוב בבקשה?
זה בעיה אצלך או באתר ולא יעזור להעלות שוב...
(גם אצלי ואצל עוד רבים יש בעיות בהורדת קבצים כבדים מהאתר, אני כבר מזמן מוריד עם IDM )
אם תרצה אוכל להעלות בשבילך לג'מבו מייל.

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה עם ג'מבומייל, אולי דרייב יעזור.

תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה