עזרה אחיות? (סיעוד) כנסו לכאן... תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אני לא אחות רק לומדת כעת, אני מבינה את הקושי. בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אני לא אחות רק לומדת כעת, אני מבינה את הקושי. בהצלחה.
אולי אעלה גם שאלון לכאלו שלומדות? :unsure:
יכול לעזור לי גם..
או שתנסי לענות על השאלון ממשה שרלוונטי לגבייך ולציין באיזו שנה את - יעזור לי מאוד!
(או אם יש לך מה להוסיף = לכתוב בהערות)
תודה!

• הוסף לסימניות
אולי אעלה גם שאלון לכאלו שלומדות? :unsure:
יכול לעזור לי גם..
או שתנסי לענות על השאלון ממשה שרלוונטי לגבייך ולציין באיזו שנה את - יעזור לי מאוד!
(או אם יש לך מה להוסיף = לכתוב בהערות)
תודה!
ניסיתי, זה לא מתאים.

• הוסף לסימניות
אשמח ממי שעונה שתכתוב כאן, וכמובן אפשר לשלוח את הקישור למי שמתאימה...
יעזור לי ממש.

• הוסף לסימניות
או להשאיר לי כתובת מייל או טלפון בתגובות לטופס - תעדכני שזו את - ואחזיר לך במייל חוזר...

• הוסף לסימניות
השארתי לך כתובת מייל בתגובות לטופס אשמח שתפני אלי תודה

• הוסף לסימניות
לא היו הרבה משתתפות.
אפשר לכתוב לי בסקר את כתובת המייל שלך בתגובות בסוף ואשלח לך בלי נדר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה