דרוש מידע אחי יקר לי מאוד! איך לשמור איתו על קשר?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
שים לב שבצבא טכנית אתה די מנותק מהעולם, אתה לא זמין בטלפון גם שעות ימים... יוצא פעם בלסופש קצר וצריך להספיק בו הרבה

• הוסף לסימניות
תקשיב ! עשיתי את זה !!!! :)
לא חלמתי בחלום הטוב ביותר לכזה ביקור כייפי מאחי !!!!!
הוא הגיע אכלנו ופטפטנו איזה שעה וחצי הרבה מאוד על נושא הצבא סדר היום וסיפורים מעניינים משירותו בקרבי.... בכנות ? זה היה מעניין מאוד !!!!! :),

השתמשתי בהרבה עצות שכתבו באשכול... ובאמת עזר לי הרבה ...

קיצור פרוגיסטים יש לכם את זה !!! הקרדיט כולו שלכם !!! :)
ממש מרגש!!
על כל עם ישראל ללמוד מימך איך לכבד כל אדם!!!!

• הוסף לסימניות
שים לב שבצבא טכנית אתה די מנותק מהעולם, אתה לא זמין בטלפון גם שעות ימים... יוצא פעם בלסופש קצר וצריך להספיק בו הרבה
נכוןו !!! בדיוק זה אחד הדברם שהוא סיפר לי כמה שהם עמוסים באימונים, כמה מפרך זה, ולחופשה הוא צריך להגיש בקשה וכו' קיצור עסוק כל היום והלילה לפעמים יש מבצעי פתע, יש לילות שהוא לא יושן ,,,, שנינו נהננו הוא לשתף ואני להקשיב ובתכלס זה היה מעניין :)
לא בכל יום שומעים סיפורים מכלי ראשון מזירות קרב.;)

ושוב תודה לכם פורגיסטים יקרים הקרדיט שלכם !!! קיבלתי ממכם הרבה עידוד ואומץ לנסות !! ניסיתי והצלחתי !!!! :)

• הוסף לסימניות
לדבר איתו. סתם על החיים. החברים המפקד והאימונים.. לשלוח לו משהו קטן לבסיס (שיבוא לש"ג!! אחרת זה נשאר אצל השומר) ביום הולדת או שהוא סוגר יותר מידי שבתות..
כתוב לו מכתב ותגיד לו לפתוח בשמירה..:)
ויש"כ לך על הרצון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה